12 tinute confortabile si cozy de toamna

Toamna si iarna sunt printre anotimpurile noastre preferate, pentru ca exista atat de multe rochii si tricotaje frumoase, care pot fi combinate in tinute deosebite si super cozy. De la clasica rochie LBD impreuna cu un cardigan oversized si cizme cu toc, pana la pantaloni chino de piele cu un pulover supradimensionat, vezi care sunt cele mai trendy outfit-uri de toamna si iarna.

1. Pulover slouchy

Puloverele slouchy nu sunt neaparat supradimensionate, dar au un croi lejer, cu maneci destul de lungi. Pentru un outfit trendy de toamna, poarta un pulover slouchy impreuna cu o piesa mai eleganta, precum o fusta fina, si vei obtine un contrast puternic dar feminin.

2. Rochie in stilul Cottage Core

Noul trend, provenit din social media, este cel inspirat de peisajele pastorale din filmele americane. Rochiile cottage core sunt foarte feminine, de multe ori cu imprimeuri florale, in culori naturale precum alb, albastru sau bej. Volanele, nasturii cu perle si gulerele de dantela sunt un must. Descopera stilul cottage core de toamna si poarta o astfel de rochie, impreuna cu un pulover pe deasupra si cizme akle boots.

3. Lady in Red

Rosul este o culoare puternica care te determina sa rupi monotonia culorilor inchise de toamna. Alege o rochie rosie, pe care o poti asortacu un trench/pardesiu roz si tocuri stiletto. Este un outfit de toamna in care te vei simti super increzatoare in sine.

4. Posh Autumn Look

Poarta un pulover impreuna cu pantaloni de stofa si pantofi loafers, pentru un look rafinat de toamna. O pereche de ochelari oversized si un trench vor completa perfect tinuta.

5. LBD

Rochia clasica Chanel, Little Black Dress, este potrivita in orice anotimp, depinde doar de modul in care alegi sa o porti. Toamna aceasta o poti purta fie intr-un look young cu cizme ankle boots  si o geaca de piele sau elegant, cu stiletto si un pardesiu camel.

 

6. Vesta tricotata

Vestele tricotate au revenit in tendinte si se pot purta cu orice. Sunt foarte practice si trendy. Inspira-te din cele mai cool outfit-uri street style si incorporeaza in garderoba ta vesta tricotata.

7. Trendy Sweatsuit

Trainingul nu mai este doar pentru sala de sport. Pantalonii se poarta cu baza suflecata pana deasupra gleznelor, iar hanoracul trebuie sa fie din acelasi set. Asorteaza cu pantofi sport si un pardesiu elegant. Daca vrei un look mai retro, inspira-te din tinutele printesei Diana, care purta trainingul impreuna cu cizme si un sacou de tip masculin. Alege un training in nonculori (alb sau negru) sau nude/navy. Evita-le pe cele cu logo sau tip Adidas cu cele trei dungi albe in lateral.

8. Bermuda Style

Bermudele au fost piesele hot ale verii, dar aceasta nu inseamna ca nu le poti purta in continuare. Toamna aceasta sunt preferatele fashionistelor bermudele cu cizme slouch inalte si un top cabrat.

 

9. Rochia 7/8

Rochiile cu volane si o forma fluida nu sunt doar pentru vara. Sunt in topul tendintelor mai ales cele 7/8, cu imprimeu, purtate cu cizme slouch si accesorii masive.

10. Cardigan Style

Cardiganele sunt foarte trendy, dar nu se poarta in modul in care suntem cel mai obisnuite. Pentru a fi in tendinte in aceasta toamna poarta cardiganul inchis, fara nimic pe dedesubt si, eventual, il poti lasa sa cada pe un umar. Daca modelul e supradimensionat este un plus. Culorile cele mai hot sunt cele pastelate.

11. Pyjamas All Day

Te vei indragosti de seturile in stilul pijamalelor. Sunt foarte comode si super trendy. Se poarta seturile cu printuri, din materiale fluide, precum matasea. Se asorteaza cu tocuri (pantofi sau cizme) si genti contrast.

12. Pleates, Please

Pliseurile nu se vor demoda niciodata. Sunt foarte elegante si revin in fiecare an in topul tendintelor. Anul acesta se poarta rochiile midi plisate, cu talia marcata si asortate cu cizme slouchy si un sacou.

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.