10 trucuri simple pentru a obtine o tinuta trendy

A avea o tinuta trendy nu este intotdeauna sinonim cu a purta cele mai noi trenduri dintre toate sau cu piesele de la branduri foarte populare. De multe ori poti arata super trendy doar cu un tricou, o pereche de jeans si ochelari de soare sau doar daca adaugi layers peste o tinuta simpla.

Esential pentru o tinuta reusita este sa stii sa asortezi intr-un mod smart si creativ piese pe care poate nici nu ti le imaginezi ca s-ar potrivi impreuna, iar apoi sa le porti cu incredere. Citeste mai jos si afla 10 trucuri prin care poti face o tinuta basic sa devina fashionable, fara prea mult efort.

1. Alege o varietate de proportii

A fi fashionable inseamna sa te joci cu proportiile pieselor. Nu alege doar un singur fit, ci mixeaza-le. Poarta un blazer supradimensionat, impreuna cu un top tip corset sau un top oversized, cu umeri marcati, impreuna cu pantaloni scurti. Mergi mai departe de asocierea contrastului mulat & oversized si incearca sa porti in acelasi look structuri diverse si tesaturi complementare.

2. Mixeaza texturi

Tricotaje cu matase, piele cu catifea, etc., nu exista o limita a texturilor pe care poti sa le porti impreuna. In functie de stilul tau, alege culori puternice sau mergi pe o gama monocroma.

3. Iesi din zona de confort

Daca in mod normal te imbraci extra casual cu tricouri si blugi, incearca ceva sofisticat si invers. Se aplica si in cazul incaltamintei. Daca porti tocuri zilnic, incearca o pereche de pantofi sport, iar daca o pereche de Nike este alegerea ta in fiecare zi, schimba-i pentru stiletto. O schimbare de acest gen te va face sa arati super trendy si te va ajuta sa descoperi lucruri noi, pe care poate le vei incorpora definitiv in garderoba ta.

4. Poarta ochelari de soare

Nu doar ca previn aparitia timpurie a ridurilor, ochelarii sunt prietenii cei mai buni ai tuturor fashionistelor. Cauta o pereche chic, care sa se potriveasca cu fizionomia ta si sa se potriveasca cu aproape orice. Vor face pana si o tinuta basic sa arata super trendy.

5. Nu fi foarte casual, dar nici foarte eleganta

Este un punct de mijloc, intre chic si elegant, pe care trebuie intotdeauna sa il gasesti pentru a fi trendy. Mixeaza in outfiturile tale piese elegante cu cele casual pentru un look unic, cu personalitate.

6. Pune doar o parte din top in pantaloni

Cand porti pantalonii cu talie inalta nu pune tot topul inauntru, ci doar o parte in fata iar  restul lasa-l sa cada liber. Acest truc arata excelent, atunci cand topul este supradimensionat sau foarte voluminos.

7. Poarta suprapuneri de printuri

Sunt printuri care arata excelent impreuna, cum sunt florile si cele abstracte, geometrice sau dungile si florile. Ai grija sa existe cateva culori comune pentru a exista o legatura intre piese.

8. Poarta tinute monocrome

Cand porti o singura culoare de sus pana jos este esential sa mixezi diverse texturi. Outfiturile monocrome pot fi atat din zona clasica (bej, negru, alb), cat si moderne (nuante electrice de verde, albastru, fucsia, etc.)

9. Layers

Tehnica layers este secretul fashionistelor. Nu doar ca este super simplu sa suprapui piese vestimentare, dar rezultatul va capta cu siguranta atentia. O varianta stylish de layers este sa porti o camasa barbateasca, cu un corset peste, un trench si jeans. Nu exista o limita, dar regula este sa faci suprapuneri interesante, dar care sa ramana echilibrate.

10. Poarta un makeup spectaculos sau deloc

Un makeup spectaculos nu implica neaparat un look super dramatic. Din tus (colorat sau negru) poti sa creezi linii grafice interesante care iti vor completa outfitul. Dar optiunea favorita a multor fashioniste este sa nu se machieze deloc sau doar minimal si sa accesorizeze chipul cu ochelari de soare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.