10 ROCHII CHIC PERFECTE PENTRU FW 2019-20

Orice femeie adora rochiile. Midi, scurte, maxi… rochia este piesa vestimentara care ne apartine. Pune in evidenta ceea ce ne dorim, inlocuieste variante complicate de tinute, oferind varianta cea mai rapida dintre toate, si este gandita in foarte multe stiluri, fiecare dintre noi avand la dispozitie un anumit tipar/tipare care avantajeaza.

Asadar, in topul rochiilor chic casual din acest sezon sunt urmatoarele:

  1. ROCHIA MIDI

 Lungimea midi este ideala pentru orice tip de silueta. Acopera sau “taie” genunchii, este pencil sau semiclos, in orice varianta o gasesti, iti recomand sa o porti cu incredere. Este rochia care te inalta optic si iti subtiaza silueta.

Poti alege variante diverse de material, crep,  voal sau jersey,  importanta fiind lungimea si linia care ti se potriveste.

2. ROCHIA BOHO

Boho este un stil folk actualizat, potrivit atat pentru pantofi, cat si pentru bocanci. Poti sa porti rochia boho cu cardigane negre oversized sau piese vestimentare de sine statatoare. E un model care da un aer tineresc oricarei persoane. Accesorizeaza acest tip de rochie cu dress mat, pardesiu lung si fular oversized. Rochia boho este de cele mai multe ori imprimata, Anna Sui fiind designerul care a consacrat stilul boho urban, adaptat pefect femeii romantice dar cu o viata activa social.

3. ROCHIA IMPRIMATA FLORAL

Florile se poarta in orice sezon. Vara sau iarna, rochiile imprimate cu motive florale sunt must have in garderoba unei fashioniste. Nu te teme de printurile mari. Uneori, printurile mici la rochii pot sa iti dea un aer retro clasic, iar printurile mari sa iti ofere o doza de tinerete si de energie. Iubim florile, adoram culorile lor vii, ne place ca ne lumineaza chipul. Sunt detalii feminine, cu care te poti rasfata in orice sezon si vei fi considerata in grupul tau o adevarata trendsetter.

Din jersey sau viscoza, rochia cu print floral inseamna un look feminin, o prezenta delicata, extrem de placuta pentru cei din jur.

4. ROCHIA CU ANIMAL print

 Este rochia care efectiv a cucerit catwalk-ul ultimelor sezoane. Dior, Max Mara,Preen…  toate marile branduri iti propun animal prints. Cu un aer wild dar senzual, o femeie in print animal nu poate trece neobservata. Este hot in stil clasic si are un anumit rafinament provocator. Alege tonurile calde si accesorizeaza rochia cu palton camel sau negru.

                                   

5.ROCHIA IN A

Cu o linie evident young, dragalasa si cocheta, rochia in A te cucereste irezistibil. O poti purta cu balerini sau cu cizme inalte, cardigane oversized si iti ofera un confort excelent. Pierre Cardin este designerul care a schimbat lumea cu acest tipar, in anii’60, consacrandu-l definitiv in moda. E rochia in care te simti din nou adolescenta si nu este deloc pretentioasa cu silueta ta.

6. ROCHIA CU PRINT ABSTRACT

 Arta in moda este cea care a inspirat designerii in printuri spectaculoase, cu un impact vizual extrem de puternic. Poti accesoriza cu mici detalii contrast si ii poti tempera efectul prin cardigane sau jachete uni. Daca esti curajoasa, poti purta un mix de printuri, ceea ce este foarte trendy. Important este sa pastrezi un echilibru stilistic, mai ales daca tinuta este street casual, nu e destinata unui eveniment creativ, unde nu e o problema sa fii cat mai colorata.

  

7. ROCHIA NEAGRA

Este in topul preferintelor tuturor femeilor, deoarece e salvatoare. Te salveaza atat in ocazii de zi sau de cocktail, dar te salveaza si de persoanele sacaitoare, impunand un anumit respect de stil. The little black dress este preferata tuturor designerilor, putine fiind prezentarile de moda in care sa lipseasca. Nu te imbatraneste decat daca nu stii sa o porti. In rest, arata impecabil si o poti inveseli cu gulere sau esarfe colorate. Poti opta si pentru un make up cu ruj hot, ochi accentuati si o coafura minimalista.

 

8. ROCHIA IN CAROURI

Are o istorie impresionanta, Scotia si Anglia fiind tarile care au adus acest print clasic pana un nivel premium in moda. Alexander McQueen e un nume important care promoveaza  aproape in fiecare colectie tartanul- cum este denumita orice stofa cadrilata.

Aceasta rochie este must have in noul sezon, fiind preferata tuturor persoanelor care iubesc moda si se documenteaza depre tendinte si stiluri actuale. Rochia cadrilata este foarte practica, o poti accesoriza cu incaltaminte din piele si cardigane groase de lana sau poti alege si varianta cu stiletto sau ghete nude.

                                        

9. ROCHIA SUPER EASY TO WEAR

E de cele mai multe ori din ponte si nu se sifoneaza, se intretine usor, fiind o prietena de nadejde in orice zi agitata. Chiar daca este sezonul rece, in birouri e foarte cald, ceea ce presupune ca o poti purta cu jachete sau bolero-uri scurte, la care poti renunta daca e cazul. Este bine sa iti achizitionezi o serie de cardigane colorate diferit ,dar si in nuante basice, ca sa ai variante cat mai diversificate de combinat. Culorile hot arata fantastic si in sezonul rece, aducand un plus de culoare in zile mohorate.

10. ROCHIA CU BULINE

Dolce & Gabbana iti propun rochii cu buline pe fond alb. La Sense varianta e pe fond negru si are cateva inimioare rosii, care inveselesc printul. Bulinele nu ingrasa. Ingrasa prajiturile si painea alba, nu bulinele.

Sunt elegante si romantice, se potrivesc cu detaliile fine contrast si se pot purta fara probleme la serviciu.

Sezonul Sarbatorilor se apropie cu pasi repezi, astfel incat e intelept sa te gandesti la rochii casual pe care le poti accesoriza pretios, ca sa fie potrivite si la ocazii speciale de zi. Important este sa probezi mai multe modele si stiluri, sa ai curajul acestor experiente vestimentare si, de ce nu, sa testezi linii noi si culori diverse.

Moda inseamna schimbare, joaca la nivel profesionist si o stare de bine pentru orice femeie care se respecta!

No Comments Yet

Comments are closed