10 cadouri pentru femei stilate

Sezonul cadourilor este in sfarsit aici! Dupa un an 2020 incarcat in evenimente nu tocmai usoare, avem cu totii nevoie de o luna intreaga plina cu lucruri frumoase si bucurii. Este momentul perfect in care sa( -ti) daruiesti ceva special. Pentru fashioniste poate fi uneori dificil sa alegi cadoul perfect, de aceea iti venim in ajutor cu 10 idei care nu vor da niciodata gres.

1. Cashmere

In pulovere sau rochii, cashmerul este un atribut premium al oricarei colectii fashion. Femeile cu stil apreciaza intotdeauna tesaturile calitate, luxoase, care sunt frumoase nu doar in exterior. Poti alege clasicul pulover rosu de cashmere sau poti opta pentru set de casa din cashmere. Te asigur ca vor deveni piesele preferate din garderoba oricui.

 

https://fashionsense.ro/product/8550-pulover-casmir-soft-kiss-rosu

2. Tool pentru lifting facial

Tool-urile pentru lifting au castigat multa popularitate in ultimii ani, datorita rezultatelor vizibile. Poti alege o varianta din piatra jade, care este inspirata de tratamentele traditionale chinezesti numite Gua Sha, cunoscute in intreaga lume pentru rezultatele extraoridare. Sau, pentru o adevarata pasionata de skincare, poti alege un device electronic, precum aparatele de masaj facial cu microcurent, care sunt o varianta adaptata pentru utilizarea acasa, a celor profesionale, folosite in clinicile dermatologice.

3. O rochie speciala

Desi este foarte posibil ca fashionista din viata ta deja sa aiba dulapul plin cu o multime de rochii, totusi nimic nu este mai special decat o piesa primita cadou, pe care sa o poata purta de sarbatori. Alege un model festiv, rosu sau cu strasuri/paiete, care sa ii aduca spiritul magic de sarbatori. Bineinteles, ca iti poti face singura un cadou, deoarece il meriti cu siguranta!

https://fashionsense.ro/product/8502-rochie-voal-tanya-negru-si-crem

4. Fata de perna din matase

Matasea nu este doar un material spectaculos pentru rochii si accesorii, dar are si multe beneficii pentru frumusete. Fetele de perna din matase au propietati anti-aging si antibacteriene, in plus ajuta parul sa aiba o stralucire aparte. Poti cumpara doar fata de perna de la Biorita.ro sau poti alege un set de la Zara Home, in care este inclusa si o masca de dormit.

https://biorita.ro/shop/fete-de-perna-de-matase/fata-perna-matase-mulberry-fata-superioara-100-matase-fata-inferioara-bumbac-culoare-ivory/

 

 

https://www.zarahome.com/ro/nout%C4%83%C8%9Bi/colec%C8%9Bia/fa%C8%9B%C4%83-de-pern%C4%83-%C8%99i-masc%C4%83-de-dormit-100%25-m%C4%83tase-natural%C4%83-c1020256006p301525583.html

5. Bluza fancy

O bluza fancy este mereu bine venita in garderoba unei fashioniste. Alege un model timeless, pe care sa il poata purta tot anul, atat la ocazii festive cat si la job, cu un sacou minimalist, negru.

https://fashionsense.ro/product/8558-bluza-jersey-marilon-negru

https://fashionsense.ro/product/8465-bluza-imprimata-alecia-negru-si-gri

6. Paleta de machiaj luxury

Daruieste-i o experienta luxury prin cele mai frumoase palete de machiaj a anului. O alegere buna este Tom Ford Soleil Neige, care vine in trei variante. Prima este perfecta pentru persoanele cu tenul foarte deschis si ochii albastri, a doua se potriveste ochilor verzi si ultima este ideala pentru ochii caprui si tenul cu o nuanta mai inchisa.

 

7. Pantofii stiletto

Nimic nu se potriveste mai bine cu rochia cu festiva decat o pereche de pantofi negri stiletto, cu varful ascutit,  care se pot purta intreg anul atat impreuna cu jeans, cat si cu rochii elegante.

 

8. Pods

Airpods nu sunt numai foarte practice, dar arata si trendy. Sunt genul de cadou foarte util si fashionable.

9. Cardiganul tricotat

O garderoba nu este completa fara cardigane. In timpul sezonului rece, sunt utile, iar primavara pot fi purtate in loc de pardesiu. Alege modelele din lana sau cu/din cashmere. Daca nu stii ce culoare sa alegi, cel mai  bine este sa mergi pe nuante neutre, precum camelul sau negrul. In aceasta perioada, rosul este bineinteles vedeta!

https://fashionsense.ro/product/8559-jacheta-casmir-mona-rosu
https://fashionsense.ro/product/8560-jacheta-casmir-mona-bej

10. Kimono-ul de matase

Un kimono de matase de purtat in casa este un cadou special de Craciun. Un kimono rosu din matase 100% este un cadou luxury cu care, cu siguranta, vei impresiona orice femeie.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.