Urban vs Office – cele mai accesibile tendinte propuse de Fendi

Pentru sezonul toamna-iarna, designerii au stabilit anumite trenduri sustinute de perspective din ce in ce mai diferite. Astfel, anumite piese must have pe care le regasim in prezentarile acestui sezon, desi asemanatoare, sunt integrate in contexte diverse.

O haina din blana sau doar detalii pe maneci care aduc jachetei, sacoului sau paltonului ales o nota classy? Fendi ne incurajeaza sa optam pentru oricare dintre aceste variante, modelul pastrand constanta o linie simpla, eleganta. Reverele si inchiderea la doua randuri de nasturi sunt detaliile care accentueaza un stil high class pe care ne putem baza atat in conturarea unui look de oras, cat si a unui stil business, formal.

palton-blana-fendi  palton-blana-fendi

palton-blana-fendi  palton-blana-fendi

Fustele midi cu pliuri sunt piesa casual la care Fendi recurge pentru a ne oferi un reper de incredere in compunerea outfitului chic de zi. Modelele sunt uni, cu talie inalta, iar topurile asortate sunt fie crop fie foarte lungi. Pentru un efect maxim, cizmele rosii lungi ofera o nota cromatica ce contrasteaza cu stilul discret al fustei midi.

fusta-midi-fendi  fusta-midi-fendi

fusta-midi-fendi  fusta-midi-fendi

Griul si carourile definesc stilul office Fendi pentru acest sezon si pot fi usor de adoptat in orice tinuta. Pantalonii cu talie inalta si croi drept primesc o nota personalizata prin detaliul de la terminatie care le ofera un plus de feminitate. Acestia pot fi purtati cu o camasa clasica, uni, alba sau neagra, iar inchiderea acesteia pana la ultimul nasture aduce o tusa cu atat mai chic si mai actuala.

Jachetele urmeaza stiluri diferite, croiul fiind cel care face diferenta. Putem opta astfel pentru un model drept, dar si pentru unul cambrat, aplicatiile de pe maneci fiind cele care le personalizeaza. In cazul jachetelor cambrate, cureaua de talie intr-o culoare contrastanta subliniaza silueta, iar reverele mentin o zona clasica, ideala pentru un look business.

office-look-fendi  office-look-fendi

office-look-fendi  office-look-fendi

Desi cromatica permite sa le adoptam si intr-un mediu office, rochiile Fendi sunt cu atat mai bine pliate pe un stil casual chic datorita materialului fin si al detaliilor in tendinte.

Lungimea midi-maxi ramane o directie stilistica ce se cere urmata, iar talia este de fiecare data marcata. Acest lucru poate fi facut cu usurinta prin accesorizarea cu o centura de talie, sau prin alegerea unui model cu un croi cambrat sau cu detalii in zona taliei. Sliturile ample devin un detaliu esential cu atat mai mult ca urmare a introducerii cizmelor inalte pe lista trendurilor din acest sezon.

rochie-fendi  rochie-fendi

rochie-fendi  rochie-fendi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.