Umerii goi-trendul numarul 1 al sezonului cald!

Moda care descrie sezonul cald al lui 2018 imbina perfect feminitatea, confortul si accentele celor mai chic tendinte. Astfel, topurile si rochiile cu umeri goi raman printre preferatele designerilor, celebritatilor si ale iubitoarelor de moda, indiferent de stilul abordat.

Pentru sezonul primavara-vara 2018, topurile cu umeri goi sunt cea mai potrivita alegere pentru un stil casual smart. Purtate alaturi de o pereche de jeansi, acestea subliniaza o tinuta statement fara a fi necesara o alta piesa pentru stilizarea outfitului.

Avantajul principal al acestor topuri este ca in functie de modelul decupajului si al decolteului putem jongla foarte usor cu linia siluetei. Spre exemplu, o camasa sau un tricou clasic intr-un model cu decupaj la umeri va avantaja femeile cu o silueta triunghi (umeri ingusti, solduri pronuntate), accentuand zonei umerilor.

Un model dintr-un material vaporos, cu decupaje adanci si maneci lungi sau trei sferturi poate creea imaginea unei siluete mai inalte, efectul fiind sporit de un decolteu adanc in V.

Un look elegant usor de abordat atat pentru o iesire de seara, cat si pentru un eveniment glam, propune asortarea unui top cu umeri goi dintr-un material fin unei fuste sau unei perechi de pantaloni cu talie inalta. Si de aceasta data, posibilitatile sunt nenumarate. Putem alege un model halter, prins in jurul gatului, un croi cu guler inalt sau una dintre optiunile preferate ale designerilor pentru acest an: topul cu umeri goi si volane.

camasa-umeri-goi  bluza-umeri-goi-alba

bluza-umeri-goi-neagra  bluza-umeri-goi-alb-negru

bluza-umeri-goi-sense  bluza-umeri-goi-sense

Bluzele cu umeri goi si maneci lungi isi mentin pozitia de top printre cele mai chic modele ale acestui an, Amal Clooney si Jennifer Lopez dovedind ca astfel de tinute se pot plia pe stiluri cat mai diferite.

Pentru a obtine un outfit fara cusur, putem miza pe asortarea unei bluze cu un croi scurt pantalonilor palazzo, sau pe alaturarea unei bluze lungi, precum cea purtata de Amal Clooney, unei fuste mini elegante.

Designerii aduc tendintele pentru 2018 la un nou nivel si prezinta idei inedite de accentuare a unui stil modern si elegant prin alaturarea trendurilor: o bluza cu umeri goi, dar si cu maneci bufante sau cu volane, listeaza aceste tinute printre cele mai chic, dar si usor de asortat atat unei perechi de jeansi casual, cat si unor pantaloni ampli eleganti.

bluza-umeri-goi-neagra   bluza-umeri-goi-amal-clooney

bluza-umeri-goi  bluza-umeri-goi-lopez

bluza-umeri-goi-sense  bluza-umeri-goi-rosie-sense

Rochiile cu umeri goi raman printre preferatele celebritatilor pentru outfituri demne de covorul rosu, asa cum exemplifica actrita Emma Stone, dar si Pippa Middleton. Debordand de eleganta, feminitate si rafinament, aceste modele de rochii nu mai necesita accesorizare, gentile plic si pantofii cu barete subtiri fiind accesoriile suficiente pentru afisarea unui outfit demn de blitzurile paparazzilor.

O tinuta perfecta de vara, casual sau cu tuse elegante, este obtinuta fara niciun efort de rochia cu imprimeu floral, un croi vaporos si umeri goi, o piesa care indeplineste toate atributele necesare unui outfit ca la carte.

Femeile care doresc sa schiteze imaginea unei siluete mai subtiri si mai inalte pot alege rochiile cu menci lungi sau trei sferturi si decupaje adanci in zona umerilor, modelele bodycon, care urmeaza linia corpului, fiind printre cele mai potrivite. O tusa boema, vintage este adusa de modelul ideal femeilor care doresc sa aduca volum in zona soldurilor si anume rochia in A care subliniaza talia.

Foarte usor de asortat, aceste modele de rochii pot pastra o accesorizare minima, cerceii masivi pentru rochiile decoltate sau cei mici pentru modelele la baza gatului fiind suficienti pentru un outfit de revista.

Astfel, un simplu detaliu precum decupajele in zona umerilor sau pe brate transforma orice top si orice rochie intr-un manifest al tendintelor adaptate in acest sezon oricarui stil, aducand totodata avantajul unei siluete armonioase si a unui stil impecabil.

rochie-umeri-goi  rochie-umeri-goi-stone

rochie-umeri-goi  rochie-umeri-goi

rochie-umeri-goi  rochie-umeri-goi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.