Tu ti-ai pregatit tinuta de Craciun?

Stim din propria experienta ca daca incepem ultima luna din an fara a avea schitat macar outfitul de sarbatori, sansele de a ne tine calmul vazand vitrinele deja goale sunt din ce in ce in ce mai mici. Sa ne grabim, deci!

Avand grija la detalii si la accesorii, poti arata cu siguranta minunat in orice culoare si in orice tinuta. Dar de ce sa nu profitam de spiritul sarbatorilor de iarna pentru a aduce un nou item hipnotizant de rosu in garderoba? Sa existe oare vreo femeie care sa nu se simta atragatoare in aceasta culoare? Putin probabil. Rosul este provocator, puternic si senzual, si deci nu trebuie sa mai fie o surpriza pentru nimeni ca a devenit esential pentru orice doamna si domnisoara.

red dress red dress

Rochia-de-foc pune pe jar audienta din orice incapere, fie ca este un eveniment formal sau casual, alaturi de prieteni sau printre persoane necunoscute. Un croi midi este ideal pentru o petrecere festiva, iar dantela aduce puncte in plus. Daca vei alege un model la baza gatului, poti accesoriza cu un colier supradimensionat, in timp ce decolteul mai amplu va fi valorificat mult mai bine prin accesorii discrete, dar la fel de glam. Pantofii cu toc subtire, in aceeasi culoare, vor puncta si mai bine outfitul ales, in timp ce o pereche nude poate devini o alegere optima pentru persoanele care vor sa aduca centimetri in plus.

kate victoria

rochie grena rochie rosie

Daca te tenteaza mai mult ideea unei tinute deux-pieces, poti jongla cu o multitudine de nuante care vor evidentia rosul fustei sau al bluzei. Si pentru ca intreaga imagine graviteaza acum in jurul nuantelor care definesc sarbatorile de iarna, sfatul stilistilor si al editorilor din domeniul modei este sa asortezi cu alb. Vrei sa stabilesti propriile reguli? Nicio problema. Nuanta aleasa de rosu va fi la fel de bine pusa in valoare de violet, negru sau de un ton atenuat de verde.

bluza grena bluza rosie fusta grena

Te simti mult mai bine purtand culori care nu isi exploateaza statutul prin regulile cromatice ale zilelor de Craciun? Cu siguranta o rochie bleumarin cu dantela sau un model grena-violet va primi aceeasi apreciere. La urma urmei, eleganta nu are nevoie de nicio regula sau de permisiunea contextului pentru a-si marca teritoriul. De altfel, poti aduce o tusa festiva cu o pereche de cercei rosii, o geanta plic sau chiar cu o centura de talie aurie.

rochie bleumarin rochie grena

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.