Trucuri de baza pentru un look sofisticat

Primul pas spre un stil ireprosabil este intelegerea acestuia si a felului in care ne poate defini. Ce stil ni se potriveste cel mai bine, ne ajuta sa ne simtim cat mai confortabil si ne avantajeaza cel mai mult? De indata ce reusim sa raspundem acestor intrebari, urmatorul pas vine de la sine: respectarea catorva reguli de baza care ne pot ajuta sa ne atingem scopul.

Un stil high class, elegant, confortabil, bine definit si fara a fi creat doar din piese haute couture, poate fi obtinut usor tinand cont de anumite repere.

Pentru a lasa acest stil sa ne reprezinte, un pas important poate fi cel in directia trendurilor prezente pe catwalk. O piesa reprezentativa si bine cunoscuta, precum jacheta tweed in stilul Chanel sau geanta Chloe cu lant metalic, poate fi de multe ori suficienta pentru a sugera apartenenta la stilul high class. Purtate alaturi de piese uni, intr-o tinuta formata din putine culori, vor iesi foarte bine in evidenta, fiind statementul de care avem nevoie pentru a ne atinge scopul in materie de stil.

chanel-like-jacket chloe-bagchanel-like-jacket chloe-like-bag

Culorile sunt, de asemenea, extrem de importante. Daca albul, negrul si combinatia acestora pot sugera apartenenta la stilul clasic, violetul ramane culoarea regala si sofisticata. Kate Middleton, ducesa de Cambridge, nu se teme sa adopte violetul in proportie de 100% pentru a crea un outfit, tinutele haute couture abunda in nuante de violet, iar o singura piesa precum un pulover sau un sacou in aceasta culoare poate schimba cu totul tonul tinutei.

sacou-violet elie-saab-haute-couture-fallwinter-2016-2017 kate-middleton-purplerochie-violet-sense sacou-violet-sense

Daca suntem de acord ca o culoare poate schimba stilul unei tinute, atunci nu ne putem indoi de importanta materialului. Si chiar daca materialele de calitate precum casmirul sau matasea ne stau mereu la dispozitie, nu trebuie sa ignoram puterea de atractie a catifelei. O jacheta, o rochie neagra? Indiferent ce alegem, catifeaua ofera puncte pentru stil, dar mai ales pentru un stil sofisticat. Din acest motiv nu este necesar sa accesorizam cu bijuterii opulente. Materialul in sine cantareste stilistic, vizual, cat orice accesorizare completa. Daca dorim, totusi, sa adaugam anumite detalii tinutei, perlele sau cerceii mici, discreti, pot sustine valoric stilul.

catifea catifea marchesa-fall-2016catifea-sense catifea-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.