Trend Alert: pantofii pe care ii vom purta in 2018!

Fiecare sezon prezinta o paleta de accesorii care variaza de la punctul de noutate absoluta la vizunile cu un twist modern ale clasicelor modele. Indiferent carei directii apartin, anumite tendinte se impun ca un must have definitoriu al sezonului. Astfel ca, daca sezoanele trecuta stilistii si designerii au ales aproape in unanimitate cizmele rosii peste genunchi si botinele tip soseta ca piese reprezentative, pentru prima jumatate a anului 2018 atentia acestora se indreapta spre noi modele. Iata care sunt acestea:

Barete din sfoara. Cu talpa plata sau cu toc inalt, sandalele si pantofii cu barete din sfoara au bifat locurile fruntase in tendintele urmatorului sezon. Roksanda si Sacai ofera viziuni diferite, de la integrarea in trenduri casual urbane, cu rochii si fuste maxi, la accesorizarea unei tinute elegante si extrem de chic alaturi de pantaloni crop cu imprimeuri moderne.

Daca pantofii stiletto pastreaza tinuta afisata intr-o zona glam, un model cu talpa plata poate fi usor purtat cu tinute casual de inspiratie etno, in culori pamantii si materiale usor rigide.

sandale-sfoara-  barete-sfoara

barete-sfoara  sacai-pantofi-sfoara

Catarame. Diverse modele de pantofi cu catarame au luat cu asfalt prezentarile de moda, iar nume precum Michael Kors, Bottega Veneta sau Monse le aduc in prim plan in diverse stiluri vestimentare. De la pantofii vintage cu toc jos si varf ascutit la elegantii stiletto si modele chic de un alb imaculat, pantofii cu catarame pot fi purtati la orice tinuta.

Modelele cu toc jos si o tenta vintage pot completa un outfit feminin cu fuste sau rochii midi vaporoase, in timp ce pantofii cu toc inalt permit atat combinatii classy pentru modelele stiletto cat si accesorizarea tinutelor casual chic cu fuste asimetrice sau pantaloni crop pantofilor cu catarame si toc gros.

sandale-catarama  pantofi-catarama

pantofi-catarama  sandale-catarame-kors

Multicolor. Carolina Herrera, Fendi si Bottega Veneta propun pentru 2018 o paleta optimista de culori, tonuri calde si o asortare in ton. Pantofii in trei culori puternice promit tinute glam create din piese intr-una dintre culorile regasite in modelul pantofului.

Alaturi de varful ascutit si tocul masiv sau kitten, cromatica incurajeaza tinute cu rochii sau fuste midi vaporoase sau cu pliuri.

sandale-colorate-carolina-herrera  sandale-colorate-carolina-herrera

sandale-colorate  sandale-colorate-bottega

Tocul kitten. Nu doar confortabil, ci si extrem de chic, tocul kitten a revenit in atentia designerilor care l-au reinventat in modele clasice, elegante sau boeme. Pantofii negri Prada, modele albe Lacoste sau pantofii satinati ce poarta semnatura Stella McCartney sunt variante ideale pentru tinute elegante de oras sau pentru outfituri business.

Un model boem de o feminitate debordanta este propus de Erdem, broderia florala recomandandu-i tinutelor elegante cu rochii pana la glezna sau fuste midi pastel.

toc-jos  toc-jos

pantofi-toc-jos-stella-mccartney  pantofi-toc-jos-lacoste

Transparente. Piesele cu detalii transparente s-au aflat printre cele mai puternice tendinte ale ultimelor sezoane, iar includerea accesoriilor pe aceasta lista nu a intarziat sa apara.

Valentino, Oscar de la Renta, Alexander Wang sau Tom Ford sunt doar cateva dintre numele care si-au exprimat preferinta pentru acest model care echilibreaza perfect note futuristice cu o linie clasica. Ca urmare a acestui duo imbatabil de stiluri, pantofii cu detalii transparente pot fi purtati cu usurinta la tinute classy cu pantaloni negri drepti, din stofa, dar si la rochii elegante sau outfituri glam.

pantofi-transparente  pantofi-transparente-wang

pantofi-transparente  pantofi-transparente

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.