Trend Alert: 5 chic winter coats!

Haina de iarna este acea piesa care poate descrie stilul unei tinute, iar un model ales cu atentie poate promite un outfit chic si in urmatoarele sezoane. In aceasta iarna, culoarea, croiul si lungimea sunt detaliile de care trebuie sa tinem cont in alegerea hainei potrivite si a unui model cat mai modern si mai feminin.

Haina alba. Tinutele all white se incadreaza perfect in eleganta descrisa de sezon. O haina alba descrie un look elegant, iar un detaliu precum blana la guler sau o broderie aurie subliniaza aceasta nota. Ermanno Scervino si Tory Burch prezinta modele lungi, de o simplitate clasica, si sugereaza purtarea acestora cu pantaloni albi cu un croi drept sau usor evazat, dintr-un material fluid.

palton-alb-scervino-2017  palton-alb-burch

Haina de lungime medie, intr-o culoare neutra. Dior a decis! In sezonul acesta eleganta clasica revine in trenduri prin paltoane gri de lungime medie. Caracterul feminin al acestui model poate fi exprimat la fel de bine de un croi drept, ideal persoanelor cu o silueta clepsidra sau androgina, sau de un croi in A, recomandat mai ales femeilor cu silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste).

Pentru a pastra un stil coerent si cat mai corect, paltonul mediu in A poate fi purtat cu o fusta sau o rochie scurta, in timp ce un palton cu un croi drept permite in special o tinuta compusa cu o pereche de pantaloni drepti sau conici. Un material mai putin rigid incurajeaza accesorizarea cu o curea in talie.

palton-gri-dior  palton-gri-in-a

palton-sense-gri  pardesiu-sense-gri

Guler imblanit. Daca initial blana era adoptata doar in combinatie cu cele mai elegante modele de palton, moda prezentului ne permite sa alegem orice model se pliaza mai bine pe preferintele noastre. Ermanno Scervino si Salvatore Ferragamo raman fideli conceptului de palton lung, elegant, cu un croi pe corp, purtat cu botine sau cu cizme lungi, in timp ce Fendi propune sa urmam in acest sezon o directie stilistica mai indrazneata, mai glam si cat mai colorata. Pentru a-i urma reperele stilistice, putem opta pentru asortarea paltonului cu guler imblanit cu o pereche de cizme peste genunchi intr-o culoare puternica si o fusta midi.

palton-guler-blana  palton-guler-blana-grej

palton-guler-blana-albastru  palton-guler-blana-maro

Haina roz. Indiferent de outfitul compus, haina roz ii aduce un plus de feminitate, iar abordarile designerilor permit sa o adaptam oricarui stil. Un model cu revere clasice si un croi drept, purtat cu o curea in talie, este perfect atat pentru tinute compuse cu ajutorul rochiilor si fustelor midi sau mini cat si pentru outfituri create cu pantaloni crop, tigareta. Valentino accentueaza feminitatea hainei roz cu un croi usor in A asortand-o rochiilor maxi cu acelasi croi. O cromatica ce denota rafinament si o stapanire a ultimelor trenduri aduce rozul alaturi de rosu si Burgundy.

Un outfit office impecabil poate fi obtinut cu usurinta printr-un palton roz midi cu un croi usor amplu si o rochie a carei lungime nu o depaseste pe cea a paltonului.

palton-roz-lim  palton-roz-valentino

palton-roz  palton-roz-sense

Haina cu modele. In acest sezon, “Fendi” este semnatura paltoanelor cat mai personalizate, cu aplicatii sau cu diverse modele contrastante. Pe langa un look modern, paltoanele scurte avantajeaza persoanele care vor sa castige optic centimetri in inaltime. Acest efect este cu atat mai puternic daca haina este purtata cu fuste sau pantaloni cu talie inalta, cu un croi drept sau conic.

Paltoanele lungi propuse de Fendi pentru aceasta iarna subliniaza o silueta subtire, daca se mizeaza pe un croi pe corp, sau un stil feminin printr-un croi usor in A. Cizmele lungi, peste genunchi, completeaza un look glam, autentic si extrem de modern.

palton-scurt-model  palton-scurt-model

palton-lung-model  palton-lung-model

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.