Topurile si rochiile cu umeri goi-piesele de referinta in 2018!

Fendi, Louis Vuitton, Roland Mouret si Zimmerman sunt doar cateva dintre numele care au decis ca piesele cu decupaje in zona umerilor vor ramane un trend de referinta si in 2018. Cu volane sau simple, casual sau elegante, bluzele si rochiile cu umeri goi redefinesc un sezon in tendinte si accentueaza un stil modern si extrem de chic.

Un top cu umeri goi purtat cu o pereche de jeansi skinny creeaza un outfit relaxat de oras, un look in care un singur detaliu este suficient pentru a plusa prin efervescenta: topul ales poate aduce in prim plan un duo decupaje-volane sau poate fi accesorizat printr-o centura in talie, iar detaliile animal print completeaza cu o nota la fel de moderna.

Nu doar bluzele si camasile pot ajuta la compunerea unui look relaxat in tendinte, ci si tricotajele. Astfel, in sezonul rece sau in cele de tranzitie, topurile dintr-un material gros schiteaza o tinuta relaxata in care cea de-a doua piesa poate fi atat o pereche de jeansi, cat si o fusta midi cu pliuri care permite o accesorizare minima printr-o centura in talie.

bluza-umeri-goi  bluza-umeri-goi

bluza-umeri-goi-tricot  bluza-umeri-goi-tricot

Pentru o iesire classy, croiul si culoarea sunt, de cele mai multe ori, principalele repere de care trebuie sa tinem cont. Un top alb dintr-un material vaporos, o bluza satinata sau un model peliculizat sunt variantele care pot duce la compunerea cu succes a unei tinute statement extrem de feminine. Asortarea cu o pereche de pantaloni palazzo sau cu fuste din catifea puncteaza nota chic a tinutei, iar colierele masive, colorate, pot completa perfect tinuta.

bluza-umeri-goi  bluza-umeri-goi

bluza-umeri-goi-sense  bluza-umeri-goi-sense

Un model ideal mai ales pentru femeile cu o silueta clepsidra sau triunghi, rochiile cu decupaje in zona umerilor vor plusa prin volum in partea superioara a siluetei. Pentru un efect cat mai avantajos putem alege un model cambrat, cu aplicatii in zona mansetelor sau cea inferioara, dar si un model cu centura in talie.

O rochie cu decupaje reprezinta un echilibru stilistic armonios intre ultimele tendinte si o nota clasica daca mizam pe un model satinat sau din catifea.

rochie-umeri-goi  rochie-umeri-goi-roland

rochie-umeri-goi-sense-catifea  rochie-umeri-goi-sense

O abordare romantica este prezentata de Louis Vuitton si Zimmerman prin alaturarea croiului cu umeri goi volanelor si imprimeului floral. Rochiile maxi primesc astfel o nota boema care le permite accesorizarea minima cu pantofi casual si cu genti mini sau din material textil.

O culoare puternica precum rosul sau oranjul schimba stilul tinutei si o face ideala unui context glam. Pantofii stiletto colorati completeaza un astfel de look a carui nota de individualitate poate fi sporita prin alegerea unui model cu un singur umar gol.

rochie-umeri-goi-vuitton  rochie-umeri-goi

rochie-umeri-goi  rochie-umeri-goi

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.