Topurile ideale pentru tinute cu jeansi

In fiecare sezon, designerii ne propun noi piese must have pentru un stil mereu in acord cu ultimele tendinte. Ceea ce nu lipseste, insa, din nicio garderoba, indiferent de  sezon si de noii lideri ai modei, este piesa fara de care stilurile de zi cu zi ar fi incomplete: jeansii.

Anul acesta, denimul a revenit increzator printre tendinte, stilistii reinventandu-l in diverse articole vestimentare, croiuri, culori si accesorizari. Iar pentru a ne bucura la maximum de aceasta revenire, trebuie sa stim care sunt acele piese alaturi de care jeansii preferati vor compune tinute pe cat de moderne, pe atat de confortabile si de pline de personalitate.

Topurile cu imprimeu floral colorat si o pereche de jeansi compun o tinuta de zi potrivita atat pentru o iesire casual, cat si pentru una rafinata. Un top cu un croi in A este ideal persoanelor cu o silueta triunghi inversat (umeri pronuntati, solduri inguste), dar si pentru femeile care doresc sa mascheze subtil zona soldurilor.

Alaturi de o pereche de jeansi skinny si o geanta in aceeasi culoare cu imprimeul floral, topul devine parte a unei tinute usor de compus si de adoptat in orice moment al zilei. Pentru un look mai relaxat, bluza cu un croi drept sau dintr-un material vaporos poate fi purtata cu o pereche de jeansi drepti, palariile cu bor lat si gentile etno accentuand tusele romantice si boeme ale unei astfel de tinute.

bluza-flori  bluza-flori

bluza-flori-sense  bluza-flori-sense

Bluzele rosii in orice croi si nuanta subliniaza si sunt la randul lor evidentiate cromatic armonios de o pereche de jeansi albastru inchis. In acest sezon, bluzele cu funda la decolteu, cu umeri goi sau cele cu buline albe in clasicul stil vintage frantuzesc se afla printre optiunile de top. Auriul si bejul completeaza ideal aceasta paleta cromatica, gentile si bijuteriile fine fiind accesoriile pe care le putem lua in considerare pentru un astfel de outfit.

bluza-rosie  bluza-rosie  bluza-rosie-polka

bluza-rosie-sense  bluza-rosie-polka-sense

Pentru o iesire glam care subliniaza un contrast de efect intre casual si elegant, putem purta jeansii cu un top peliculizat, intr-o culoare metalica. O pereche de jeansi intr-o culoare deschisa va fi ideala pentru a completa un astfel de outfit, iar bijuteriile aurii sau in culori calde ori nude descriu perfect un look de o eleganta discreta.

top-lucios-kerr  top-lucios-rosey

top-bej-metalic-sense  top-bej-metalic-sense

Una dintre cele mai la indemana combinatii stilistice propune duoul jeansi-top alb, indiferent de materialul, croiul sau detaliile topului. Fie ca alegem un tricou basic din bumbac, o bluza dintr-un tricot fin, un top cu volane sau cu umeri goi, jeansii vor asigura de fiecare data un outfit in tendinte, iar accesoriile sunt cele care decid stilul tinutei. Putem alege, astfel, o pereche de jeansi conici, o jacheta lunga si o pereche de stiletto pentru a completa o tinuta classy, dar putem miza la fel de corect pe pantofii oxford cu talpa plata si pe bijuteriile colorate pentru a afisa un outfit relaxat in tendinte.

bluza-alba  bluza-alba

bluza-alba-sense  bluza-alba-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.