Top 5 tips pentru noaptea dintre ani

Desi au mai ramas doar cateva zile de toamna, nu putem decat sa ne bucuram pentru ceea ce urmeaza. Nu, nu ne gandim la temperaturile din ce in ce mai timide sau la straturile de haine carora le vom pierde in curand sirul, ci la prilejuri de sarbatoare si de innoire a garderobei.

In ultima zi din an nu putem lasa nimic la intamplare, iar asta include, bineinteles, si outfitul pe care il vom alege pentru a ne incheia anul in stil si pentru a incepe unul nou in forta. Iar pentru a atinge aceasta performanta, vedetele si stilistii ne-au servit drept inspiratie indemnandu-ne spre piese provocatoare din catifea sau dantela, spre culorile statment negru-albastru si nu ne-au permis sa uitam importanta accesoriilor. Sa vedem, asadar, cum ar arata topul celor cinci must-have care si-au castigat statutul necesar pentru a ne insoti la final de 2015.

1. Catifeaua. Dupa ce le admiram pe Angelina Jolie si pe supermodelul Adriana Lima in rochii de catifea ce par desprinse din povestile regale, nu putem sa nu ne dorim sa imprumutam si noi din stralucirea care le aduce in centrul atentiei. Argumentul decisiv il ofera, insa, Kate Middleton care aduce rochia de catifea si prestanta acesteia la un nou nivel. Un prilej si o modalitate ideala de a ne simti ducese pentru o zi.

adriana lima angelina jolie        rochie catifea fashionsensedutchess kate

2. Dantela. La fel de pretioasa, dantela transforma orice tinuta intr-o declaratie de eleganta. Fie ca este vorba despre o rochie asa cum ne prezinta Nicole Scherzinger sau despre un sacou, combinatia intre dantela si negru iese mereu triumfatoare. Accesorizeaza cu un sirag de perle pentru a bifa toate punctele de pe lista unei tinute perfecte.

kim lace SLE412 MODEL FATA 1

3. Negru vs albastru. Desi poate multe dintre noi vor fi tentate sa aleaga rosul pentru Revelion, sa lasam totusi aceasta culoare Craciunului si sa pastram pentru noaptea de 31 piese in alte culori statement. Negrul nu poate dezamagi si va avantaja orice silueta, iar albastrul il urmeaza de aproape. Sa nu uitam de expresiile “sange albastru” sau “albastru-safir” care ne amintesc in permanenta de ce suntem atat de atrase de aceasta nuanta magnetica. O combinatie a celor doua va fi la fel de armonioasa, iar un material satinat precum taftanul poate fi o alegere ideala.

rochie albastra blue dress

SLE394 MODEL FATA 2 CA3659 MODEL FATA 1

4. O pata de rosu. Sa nu ne limitam la un ruj aprins sau la o oja in culoarea lui Valentino, ci sa indraznim sa accesorizam in tonuri de foc. Pantofi cu toc, genti sau centuri de talie, toate acestea vor capta atentia celor din jur prin senzualitate si rafinament. Si pentru ca doar ce am discutat despre piesele in tonuri de albastru sau negru, combinatia acestora cu rosu este una dintre notele clasice ale modei.

nicole rochie bleumarin

5. Paltonul. O tinuta fara cusur trebuie sa isi urmeze reputatia pana la ultima piesa. Dupa ce ati ales rochia, pantofii, machiajul, geanta si restul accesoriilor, nu uitati ca primul articol care va fi observat atunci cand veti intra undeva este, de fapt, paltonul. Sigur, acesta va fi elegant, clasic, modern, dar trebuie sa ne asiguram ca va aduce acel mic detaliu care poate face diferenta. In acest an, detaliul este dat de comabinatia alb-negru si modelul houndstooth.

 

26b5dc7e2b517ed8901a2398ea78d771 CA3653 MODEL FATA 2

 

jenifer lopez olivia pope

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.