TOFFEE TO COFFEE

View Gallery
9 Photos
TOFFEE TO COFFEE
RADU5878

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE
RADU5951

TOFFEE TO COFFEE
RADU6050

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE
RADU6439

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE
RADU6466

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE
RADU8264

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE
RADU8274

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE
PRO_3756

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE
RADU4969

TOFFEE TO COFFEE

TOFFEE TO COFFEE

Intoarcerea anilor 1970 in tendinte a insemnat si o gama cromatica dominata de maro-uri , de la nuante de beige cappuccino pana la tonuri bogate de maro ciocolata sau maro cafeniu. Chiar daca nuantele de maro nu au disparut din moda niciodata, ele au stat relativ intr-un con de umbra pana  sezonul Fall Einter 2015-16, cand colectii importante ale designerilor au avut si piese din acesta familie cromatica. Prezentarile Fendi  au paltoane in culori caramiziu inchis, din stofe groase de lana, Roberto Cavalli a readus printurile geometrice in nuante de maro, portocaliu si marsala, dar si rochii degradee de la maro inchis pana la acaju auriu, in timp de tricotajele soft Bottega Veneta  sunt de un rafinament absolut in combinatie cu fustele  plisate in doua culori. Poti combina nuantele maro cu accente de mustar sau orange pentru un impact vizual puternic.

RADU6466

Sense iti propune jachete din blana eco si fas matlasat cu puf, pantaloni clasici in nuante diverse de maro, inclusiv cognac, pulovere din mohair cu dungi contrast sau uni, cardigane din casmir si rochii cu diverse imprimeuri. Cromatica acestei grupe este inspirata de natura si din aceasta cauza,  anumite detalii din structura plantelor le regasesti in printurile din bluzele de matase sau in rochiile cu doua combinatii de material- print si uni. Sacoul din materialul brocade, in nuante selecte de maro, ivory si albastru cenusiu si accente beige, este o piesa importanta in garderoba te de toamna si il poti combina cu fuste sau pantaloni uni, in oricare dintre culorile printului.

Tunica din jersey este foarte practica si e solutia ideala cand soldurile tale nu sunt tocmai foarte inguste. O poti combina cu pantaloni eleganti dar si cu pantaloni din denim, usor evezati pentru un joc interesant de volume.

Rochiile din jersey imprimat, in culorile grupei,  le poti purta cu botine inalte si veste din blana sau piele de caprioara iar look-ul tau va fi o aparitie feminina in stilul Boho. Daca ai parul lung, lasa-l pe spate si accesorizeaza look-ul cu bijuterii din pietre colorate, lemn si argint.

RADU5951

Tonurile de maro sunt potrivite tuturor tipurilor de ten iar cele inchise sunt o optiune buna daca nu iti place sa porti negru sau navy. O alta varianta de combinatie este cu powder pink sau vernil delicat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.