Toamna in carouri!

Imprimeul in carouri, cunoscut, de asemenea, ca plaid (mai ales in America de Nord) sau tartan, si-a facut aparitia in numeroase prezentari de moda ale sezonului, iar vedetele nu au intarziat in a sustine trendul.

Camasile se afla printre piesele vestimentare cel mai des folosite de catre iubitoarele imprimeului in carouri. Culorile calde se asorteaza foarte usor cu denimul in nuante deschise, in timp ce culorile inchise sau neutre prefera o cromatica in ton. Kate Middleton ofera un exemplu de asortare, amintind de provenienta britanica a imprimeului si de natura regala a acestuia de la inceputul secolului al 18-lea.

camasa-carouri camasa-carouri-ralph-lauren-spring-2017

Rochiile tartan pot fi considerate un accesoriu in sine, imprimeul incarcand vizual outfitul. Astfel ca accesorizarea este rareori necesara. Sau permisa. Totusi, rochiile cu decolteu sweetheart, precum cea din prezentarea Gucci, accepta un colier statement, intrucat un astfel de decolteu descopera zona gatului si a umerilor. Un slit adanc, o curea sau o camasa prinsa in talie, asa cum exemplifica Etro, sau un decolteu in V precum al Irinei Shayk sunt recomandate pentru a accentua zone ale siluetei care ar ramane altfel ascunse sub dominatia imprimeului.

rochie-irina rochie-etro-fall-2016 rochie-gucci

Paltonul plaid il intalnim in paginile revistelor, in cele mai glam magazine si mai ales pe podiumuri. Iar designerii il adapteaza tuturor siluetelor si stilurilor. Chanel, un nume recunoscut al elegantei, propune modele maxi, cu centuri in talie, franjuri la terminatie si o accesorizare feminina cu funde si maneci bufante. Bottega Veneta urmeaza aceeasi directie eleganta, de data aceasta printr-un croi oversized si insertii glam, potrivite perfect unei rochii negre glam. Stilul casual nu ramane in umbra, iar culorile vii sunt cele mai potrivite pentru a-l evidentia. Burberry si Missoni recurg la combinatii galben-albastru sau la combinatii multicolore, reliefand un stil lejer, relaxat si foarte in voga in acest sezon.

palton-chanel palton-bottega-veneta palton-burberry palton-missoni

Fustele si pantalonii in carouri in nuante inchise aduc o tusa office tinutelor create si sunt perfecte pentru un outfit de birou. Daca alegem un croi larg sau drept, atunci trebuie sa echilibram printr-o bluza cambrata sau o curea subtire in talie, iar o piesa intr-o singura culoare este preferata imprimeurilor.

fusta-tartan pantaloni-carourisense-fusta-carouri

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.