Toamna aceasta se poarta culori vii

View Gallery
7 Photos
Toamna aceasta se poarta culori vii
63

Toamna aceasta se poarta culori vii
61

Toamna aceasta se poarta culori vii
62

Toamna aceasta se poarta culori vii
64

Toamna aceasta se poarta culori vii
65

Toamna aceasta se poarta culori vii
66

Toamna aceasta se poarta culori vii
67

MARIGOLD TRANSITION

Noua linie a brandului Sense –Marigold Transition– este creata in jurul unei culori vii, cu o personalitate puternica, respectiv ocru mustar sau oak buff mustard, cum il poti gasi in codurile de tendinte. Este o nuanta extrem de confortabila, care transmite emotii pozitive, o adevarata raza de soare in zile reci de toamna si iarna. O poti admira in prezentarile Giambatistta Valli, Dior, Victoria Beckham, David Coma, Balmain sau Marc Jacobs.

Andreea Tincu a creat pentru tine o colectie vesela, luminoasa, in tonuri de mustar combinate cu griuri, ivoriu si negru.

63

Iti va placea cu siguranta sacoul din stofa gen Chanel, cu decolteu rotund, la baza gatului si buzunare discrete. Motivul tweed are o cromatica rafinata in nuante diferite de gri si mustar, in timp ce compozitia cu lana iti va da un sentiment de confort termic deosebit. Acest tip de sacou detine un loc important in istoria modei, este atat clasic cat si modern, fiind in aceeasi familie cu little black dress sau ivory pearls. Este bine sa nu iti lipseasca din garderoba, mai ales ca il poti purta in multe momente din zi.  Arata elegant in combinatie cu pantalonii gri uni si cu o bluza din matase ivory sau mustar, dar poate fi asortat si cu blugi clasici, indigo, la o tinuta relativ mai relaxata.

Sense iti propune si fuste mustar, din stofa de lana fina, made in Italy sau, daca esti o persoana clasica, gri khaki si negru. Imprimeurile bluzelor sunt atat geometrice, cu motive op art, cat si florale, de o picturalitate aparte, care aminteste de stampele japoneze.

Matasea naturala cu imprimeu galben mustar, ivoriu si negru arata senzational in camasa minimalista, pe care o poti purta la serviciu, dar si in rochia eleganta care se poate purta cu cardigane tricotate, ivory sau negre.

66

O alta piesa interesanta este sacoul din jersey plin, cu aspect puffy si benzi contrast negre. Andreea Tincu a organizat  pentru tine piesele vestimentare  in familie, astfel incat sa poti realiza combinatii dintre cele mai diverse.Ocrul mustar il poti folosi si ca accent la tinutele marsala, cu care este perfect compatibil cromatic.

Poarta cu incredere piese din colectia capsula Marigold Transition deoarece iti vor transmite emotii pozitive, caldura si incredere in sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.