Tinutele castigatoare la Golden Globes 2017

Ca la fiecare editie, decernarea globurilor de aur a reprezentat unul dintre primele momente semnificative ale anului pentru relatia moda-style icons. Astfel, cele mai cunoscute nume ale cinematografiei au contribuit, asa cum ne-au obisnuit, la personalizarea evenimentului de la Hollywood nu doar prin renume ci si prin felul in care au ales sa-l reprezinte din punct de vedere estetic.

Un prim pas spre moda noului an, tinutele de la Golden Globes au sugerat o directie a trendurilor, iar cromatica a fost unul dintre pilonii principali. Nu este, deci, o coincidenta ca Maisie Williams, Reese Witherspoon, Viola Davis si Natalie Portman au ales nuante de galben pentru covorul rosu. Iar liniile simple si modelele majoritar uni au evidentiat cu atat mai bine culoarea solara.

maisie-williams reese-witherspoon

viola-davis natalie-portman

La polul opus al intensitatii cromatice, insa atingand aceleasi standarde ale elegantei, se afla tinutele boeme. Notele diafane ale acestora sunt accentuate prin cromatica (lavanda, alb sau roz pal), prin modele brodate, detalii usor transparente si o accesorizare minima. La doar 20 de ani, actrita Hailee Steinfeld cucereste covorul rosu cu o rochie lila Vera Wang, in timp ce Valentino, Louis Vuitton si Reem Acra rezuma trendul ingenuu prin modele cu decolteuri adanci, modele sweetheart si chiar prin croieli cu maneci scurte.

hailee-steinfeld-vera-wang kristen-wiig-reem-acra

michelle-williams-louis-vuitton valentino

Argintiul este una dintre prezentele fidele in cadrul evenimentelor glam. Puternic si atragator, a acompaniat de aceasta data siluete gratioase (Nicole Kidman in Alexander McQueen), dar si voluptoase (Sofia Vergara in Zuhair Murad). Desi nuantele metalice reprezinta o declaratie de stil ce nu poate fi ignorata, vedetele au ales modele care nu s-au lasat descrise doar prin cromatica. Modelul peplum purtat de Chrissy Teigen sau detaliile transparente din creatia Zuhair Murad, prezentata de Sofia Vergara, sunt cateva dintre exemplele care nu ar fi putut fi trecute cu vederea.

alexander-mcqueen chrissy-teigen-marchesa

elsa-pataky-zuhair-murad zuhair-murad

Chiar daca moda permite oricarei culori sa-si sustina eleganta si senzualitatea, negrul ramane un reprezentant al clasicului. Evan Rachel Wood aduce o nota androgina printr-un costum cu revere si detalii satinate, in timp ce Blake Lively si Mandy Moore opteaza pentru rochii lungi cu detalii aurii (Atelier Versace) sau cu decolteu adanc si capa (Naeem Khan).

altuzarra atelier-versace

mandy-moore-naeem-khan

Admirate sau criticate, tinutele de pe covorul rosu si-au atins si de aceasta data scopul: ne-au determinat sa indragim si mai mult actorii preferati, aducandu-ne, totodata, ultimele noutati ale marilor designeri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.