Tinutele all white-rafinamentul extrem al sezonului de tranzitie

Sezonul cald al anului 2018 pregateste culori puternice, croiuri si detalii cat mai nonconformiste. Pentru lunile premergatoare, insa, designerii propun outfituri care sa asigure o nota necesara de clasic si rafinament, iar tinutele all white inglobeaza perfect viziunile designerilor in aceste directii stilistice.

Costumul alb. O tinuta classy care nu necesita o accesorizare abundenta poate fi formata cu usurinta prin gasirea costumului alb ideal pentru silueta si stilul fiecarei fashioniste. De la modele de inspiratie retro la cele ancorate in trendurile minimaliste, chic sau normcore, costumele sunt prezente pe catwalk intr-o varietate de abordari.

Daks propune modele relaxate, cu sacouri lungi, drepte, si pantaloni crop, tinute in care accentul poate fi pus pe talia subliniata printr-un cordon sau prin betelia marcata de catarama a pantalonilor. O abordare diferita este prezentata de Dior care transforma tusele satinate si croiul cambrat intr-o baza a unui look elegant si feminin.

Fie ca optam pentru un costum, sau pentru un pantalon alb si un sacou sau un bolerou in ton, look-ul obtinut promite o tinuta moderna si rafinata pe care o putem include la fel de usor intr-un context casual sau elegant.

costum-alb-daks  costum-alb-daks

costum-alb-dior  costum-alb-daks

sacou-alb-sense  sacou-alb-sense

Rochia alba. Purtata cu pantofi albi pentru o tinuta all white sau cu modele argintii-aurii pentru un twist glam adaptat cerintelor stilistice ale sezonului, rochia alba este o piesa clasica de nelipsit in garderoba anului 2018. Modelele midi si maxi se afla printre preferatele designerilor, viziunea acestora parcurgand un traseu stilistic extrem de versatil.

Femeia imaginata de Ralph&Russo introduce rochia alba intr-o tinuta vintage accesorizata doar cu un ruj rosu si o tusa de argintiu, voaleta neagra fiind o nota care individualizeaza o tinuta deja remarcabila. Alaturi de Daks, Ralph&Russo pluseaza prin reintroducerea elementului clasic intr-o tinuta feminina: reverele si talia accentuata prin nasturi sau printr-un cordon.

O nota ingenua este adusa de Ulla Johnson care schiteaza tinute boeme create cu ajutorul rochiei din broderie cu volane si accente transparente.

rochie-alba  rochie-alba

rochie-alba  rochie-alba-lunga

Tinutele all white. Formate din doua sau mai multe piese, outfiturile all white pot puncta si avantaja anumite parti ale siluetei. Astfel, doua piese intr-un croi amplu pot sublinia, de exemplu, talia prin introducerea unei curele intr-o alta culoare, in timp ce o piesa cu o nota subtil pastelata poate evidentia prin contrast articolul complementar.

Pentru a putea asigura un outfit all white corect, fluent si modern, designerii descriu una dintre piesele tinutei printr-un detaliu statement precum volanele, broderia sau nota discreta de culoare.

all-white-daks  all-white

all-white  all-white

bluza-alba-sense  pantaloni-albi-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.