Tinute romantice si boeme de vara in acord cu ultimele tendinte

Imbinand elementele clasice cu cele moderne, sezonul primavara-vara 2018 ne face cunostinta cu noile tinute romantice. In culori calde, pastel, cu detalii precum broderia sau volanele, aceste outfituri pot reprezenta idei de styling usor de urmat si de adoptat fie in iesirile urbane, fie intr-un look business.

Broderia sparta este un detaliu stilistic ce pastreaza nota boema a tinutelor vintage, iar designerii au plusat in acest sezon cu nuante si tonuri deschise, nude, care ii amplifica efectul. O astfel de rochie prezinta de cele mai multe ori un croi lejer, iar lungimile midi sau maxi accentueaza tusele romantice. Sandalele cu platforma sau cu talpa plata in culori deschise, pamantii, pot accesoriza in ton tinuta, iar bijuteriile de o eleganta atemporala precum siragurile de perle sau accesoriile florale completeaza minunat outfitul.

rochie-broderie-sparta  rochie-broderie-sparta

rochie-broderie-sparta  rochie-broderie-sparta-sense

Rochiile pastel in stilul celor prezentate de Luisa Beccaria in colectia primavara-vara 2018 reprezinta una dintre cele mai inspirate idei in schitarea unui outfit cu tuse romantice. Indiferent de culoarea aleasa, o rochie pastel incalzeste stilistic orice aparitie, cu atat mai mult daca accesorizam cu ochelari de soare cu rama rotunda, colorata.

Putem alege o rochie midi pentru un look urban, dar si o fusta conica sau un top roz pastel pentru o zi la birou. Iar pentru ca vara este sezonul jocurilor de culori, Luisa Beccaria ne incurajeaza sa combinam nuantele pastelate: o rochie galbena cu pantofi bleu sau viceversa.

rochie-pastel  rochie-pastel

rochie-pastel  rochie-pastel-sense

fusta-roz-conica-sense  top-bleu-sense

Bulinele raman unul dintre imprimeurile care aduc o nota ingenua si mereu in tendinte. Indiferent daca optam pentru o rochie eleganta in stilul Valentino, pentru un model indraznet cu un umar gol sau pe modelele clasice de rochii si fuste ideale pentru un outfit office, imprimeul polka dots descrie o aparitie boema, in trenduri.

Pentru acest an, Valentino propune asortarea rochiei cu buline cu genti multicolore, in timp ce o rochie business chic in alb si negru va fi cu atat mai bine evidentiata de o pereche de pantofi uni, colorati.

rochie-polka-dots-valentino  rochie-polka-dots

rochie-polka-dots-sense  fusta-polka-dots-sense

Rochia cu volane se afirma in acest sezon ca piesa go to pentru o tinuta casual chic de zi. Ulla Johnson si Luisa Beccaria accentueaza nota romantica a unei astfel de rochii prin bretele subtiri si croiuri pana la glezna, modele care imprumuta si din reperele unui stil clasic. Aceste rochii le putem purta cu sandale cu toc si snururi fine, in timp ce rochiile asimetrice, cu un design pliat pe ultimele tendinte, pot fi purtate cu pantofi colorati cu toc gros.

rochie-volane  rochie-volane

rochie-volane  rochie-volane

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.