Tinute de sarbatori – eleganta, feminitate, personalitate

Daca outfitul ideal trebuie sa prezinte o poveste stilistica inca din primele momente, tinuta de sarbatori trebuie sa ii adauge o tusa de eleganta, de glam si un detaliu statement. Indiferent de piesa pe care decidem sa o transformam in atractia principala a look-ului creat, aceasta se poate evidentia prin material, prin culoare sau chiar printr-un detaliu stilistic.

Decupaje in zona umerilor. Bluzele si rochiile cu decupaje in zona umerilor transforma orice outfit intr-unul chic si modern. Pentru sarbatori, negrul si auriul sunt doua dintre culorile care pluseaza prin eleganta, iar pentru a completa tinuta accesorizarea poate ramane intr-o zona clasica, subtila, prin bijuterii subtiri, aurii sau argintii.

O bluza cu detalii aurii poate fi purtatata atat cu o a doua piesa in culori pamantii (galben, maro, oranj), fie cu o fusta sau un pantalon negru, asa cum propune Jason Wu, in timp ce rochia neagra cu umeri goi poate fi accesorizata simplu cu o geanta plic aurie sau intr-o culoare statement (rosu, bleumarin, galben).

bluza-umeri-goi-jason-wu  rochie-umeri-goi-elie-saab

bluza-umeri-goi-sense  rochie-umeri-goi-sense

Bluzele din matase. Un material fin precum matasea impreuna cu o culoare puternica (galben, rosu, oranj) aduc un suflu elegant si rafinat tinutei. Pentru un efect sporit, bluza din matase poate fi purtata cu o fusta sau un pantalon intr-o culoare la fel de puternica, combinatia oranj-violet fiind una dintre variantele care promit un outfit fara cusur. La fel de bine putem asorta cu o fusta in culori calde sau un pantalon negru.

bluza-matase  bluza-matase-oranj

bluza-matase-oranj-sense  bluza-matase-sense

Rochia rosie. De sarbatori, rosul devine una dintre optiunile cu care nu putem da gres. O rochie rosie va arata minunat cu o pereche de pantofi sau de botine negre si un plic in ton, asa cum prezinta Versace, sau cu o pereche de pantofi intr-o culoare la fel de puternica precum galbenul sau violetul. Plicurile aurii intregesc ideal tinuta rafinata, un rafinament sporit de croiul bodycon, de o lungime pana la genunchi, dar si de un material precum catifeaua sau dantela.

rochie-rosie  rochie-rosie-versace

rochie-rosie-sense  rochie-rosie-sense-dantela

Manecile transparente. Miranda Kerr este una dintre adeptele tinutelor create cu ajutorul bluzelor cu maneci transparente, demonstrand feminitatea accentuata a acestui detaliu. Un model cu guler inalt poate fi purtat cu fuste midi cu talie inalta, accesorizarea fina la nivelul gatului fiind necesara in cazul bluzelor cu decolteu.

O bluza neagra simpla alaturi de o fusta sau un pantalon negru schiteaza o tinuta all black ideala pentru sarbatorile de iarna, pantofii rosii stiletto completand foarte stylish tinuta. Alaturi de o fusta cu imprimeu colorat, bluza neagra creeaza un look modern, plin de personalitate, pantofii intr-una dintre culorile imprimeului fiind piesa care duc cu succes la capat puzzleul stilistic monden.

bluza-maneci-transparente-kerr  bluza-maneci-transparente-sense

bluza-maneci-transparente-kerr  bluza-maneci-transparente-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.