Tinuta de birou – Tips & Tricks

“Alege un job pe care sa il iubesti si nu va trebui sa muncesti  nicio zi in viata ta”: o zicala mai mult decat placuta. Si totusi, trezitul de dimineata si orele lungi petrecute la birou nu contribuie foarte mult la punerea in aplicare a utopicei idei. Astfel ca, ingenioase din fire, femeile au gasit o noua modalitate prin care pot indulci zilele petrecute in mare parte la serviciu: vestimentatia.

Outfiturile si culorile potrivite nu se opresc la a vorbi despre tine si personalitatea ta ci reusesc chiar sa iti transforme dispozitia si sa iti ofere o stare de bine si de incredere in sine. Ce alegem, deci, pentru a atinge potentialul maxim in fiecare zi?

1.Fusta. Faptul ca fusta pe care o purtam la birou trebuie sa respecte regula “maxim doua palme peste genunchi” este deja un fapt bine cunoscut. Totusi, culoarea si stilul raman la alegerea noastra si ne ofera posibilitatea de a explora din plin multitudinea de variante. Astfel, o fusta midi cu talie inalta, intr-o nuanta de bleumarin, te va conduce cel mai atent in directa classy-chic, permitandu-ti totodata un joc de texturi si culori prin alegerea unei curele inguste pentru accesorizare. Sa existe o combinatie mai potrivita de atat?!

2. Pantalonul. Daca nu esti adepta fustelor, pantalonii sunt o optiune la fel de potrivita si, de cele mai multe ori, mult mai la indemana. O pereche de pantaloni negri cu o croiala conica  va pune in evidenta orice silueta, iar un model la dunga va adauga o nota distinctiva si foarte distinsa. Asorteaza cu o bluza cu imprimeu si poti fi sigura ca vei incepe deja ziua facand cea mai buna alegere.

fusta talie inalta pantaloni

3. Camasa. Dupa ce ai decis asupra celui mai potrivit model de fusta sau de pantalon, urmatorul pas vine de la sine: alegerea unei camasi care sa tina outfitul la inaltime. Vrei sa fii sigura ca nu poti da gres? Mizeaza pe matase: clasica, feminina si un exponat de baza al calitatii. Pentru o tusa de originalitate combina materialul fin cu un imprimeu cu personalitate si asorteaza cu o dispoztie pe masura.

4. Sacoul. Temperaturile din ce in ce mai scazute devin un motiv de bucurie atunci cand ne ofera posibilitatea de a aduce un element in plus combinatiilor vestimentare, iar pentru serviciu sacoul este cea mai potrivita continuare a puzzleului stilistic. Un croi usor cambrat va accentua silueta, iar un model in culori calde, cu un imprimeu clasic va primi pana si aprecierea celor mai sceptici critici, fie ei stilisti, designeri sau colegi de serviciu.

camasa matase sacou

5. Geanta. Unul dintre putinele accesorii de care putem profita fara limita pentru a completa tinuta de serviciu, geanta trebuie sa exprime calitate, dar sa aduca in acelasi timp si un detaliu care sa o diferentieze. Astfel, un model din piele intr-o nuanta de auriu, foarte usor de asortat unor bijuterii discrete sau un model intr-o culoare puternica,  dar in aceleasi linii clasice, isi merita din plin primul loc in lista celor mai bune alegeri.

geanta aurie geanta rosie

 

Un outfit de birou in cinci pasi si cinci minute, cu care putem jongla in toate cele cinci zile ale saptamanii si care ne ofera scuza perfecta pentru a ne intregi garderoba? Parca orele la serviciu si termenele limita suna deja mult mai placut…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.