Sweater weather – tricotaje de toamna

In sezonul de tranzitie putem da frau liber imaginatiei, combinand piesele de baza ale verii cu cele mai indragite oferte ale iernii. Poate o fusta cu un pulover, o rochie cu un cardigan calduros, sau camasi purtate pe sub jachete tricoate pentru un outfit classy la birou? Care sunt, deci, tricotajele care ne ajuta sa trecem cat mai stylish la sezonul rece?

Puloverul de tip capa este nelipsit din sugestiile designerilor si la fel de indragit de catre femeile care prefera tinutele pe cat de lejere pe atat de stilate. De cele mai multe ori asimetrica, cu maneci lungi sau medii, capa tricotata este purtata cel mai corect alaturi de fuste conice sau pantaloni tigareta pentru a echilibra jocul volumelor. Pentru o pata de culoare putem introduce un accesoriu precum o esarfa ampla, o geanta cu manere lungi, o pereche de pantofi colorati, iar un efect la fel de puternic il poate avea chiar bluza sau camasa purtata pe dedesubt.

pulover-capa-lauren pulover-capapulover-capa pulover-capa-palermo

Puloverul scurt este ideal pentru persoanele cu o silueta miniona, mai ales intr-o combinatie cu o fusta sau un pantalon cu talie inalta. Pentru un stil androgin, pantofii Oxford si pantalonul tigareta sunt o solutie la indemana, iar un model in carouri aduce puncte in plus stilului. Pantalonii din piele si pantofii cu toc transforma instant tinuta intr-una moderna si foarte feminina, iar o esarfa de dimensiuni mari poate reprezenta un accesoriu suficient pentru un outfit de toamna. Alaturi de o pereche de pantaloni la dunga sau o fusta midi stilul office devine la fel de usor de creat.

pulover-alb-scurt-palermo pulover-bleu-scurtpulover-bleu-scurt pulover-alb-scurt-

Cardiganele lungi, cu revere ample sau intr-un croi clasic fac foarte usor legatura intre moda urbana si cea office. Culorile calde sau neutre, precum bejul, albul sau griul sunt usor de asortat, iar pantalonul, rochia sau fusta pe corp subliniaza linia siluetei chiar si alaturi de un cardigan amplu. Buzunarele mari, manecile trei sferturi sau nasturii colorati pot fi detalii care individualizeaza modelul si ii subliniaza nota moderna.

cardigan-lung cardigan-lung cardigan-lung cardigan-lung

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.