Style inspiration: top 5 vedete

Atunci cand nu stim asupra caror piese vestimentare sa revenim, sa ne decidem sau sa ne indreptam atentia, garderoba vedetelor poate deveni un punct de inspiratie. Iar pentru asta este suficient sa alegem acele nume cu a caror personalitate ne putem identifica si al caror stil s-ar plia pe propriile noastre preferinte. Pe cine sa urmarim, deci, si ce putem invata de la fiecare in parte?

Amal Clooney. Avocata de succes al carei nume ne-a devenit cunoscut in urma casatoriei cu George Clooney, Amal este exemplul perfect al femeii care foloseste vestimentatia si tertipurile modei pentru a exprima o personalitate complexa. De la clasicele fuste midi si rochiile anilor 50 la jeansi ripped si rochii boeme, ceea ce au in comun toate outfiturile frumoasei libaneze este feminitatea. Nicio tinuta fara o pereche de pantofi cu toc sau o geanta supradimensionata, niciun articol in culori neon sau linii extravagante. Un model de urmat pentru adeptele stilului clasic care doresc sa il personalizeze prin tuse moderne si foarte feminine.

amal clooneyamal pink dress

amalamal clooney

2. Cate Blanchett. La aproape 50 de ani, Cate dovedeste ca o femeie poate arata spectaculos la orice varsta si abordand diverse stiluri. De la tinute deux-pieces la rochii maxi si pantaloni cu talie inalta, actrita australiana trece cu nonsalanta prin intreaga gama de culori si de abordari stilistice, pastrand in permanenta un look in linii simple, clasice si devenind astfel un personaj iconic pentru fanele conceptului Less is more!

cate1 cate5 cate6

3. Olivia Palermo. Cunoscuta prin outfiturile moderne si mereu glam, Olivia s-a impus in lumea modei prin tinute care nu pot trece niciodata neobservate si prin accesorizari care o aduc mereu in primele pagini ale revistelor de moda. Un style icon cameleonic si extrem de versatil care ne invata odata cu fiecare aparitie cum sa cream outfituri originale. Combinatiile imprimeurilor, tinute femenine prin excelenta si accesorii statement. Acestea sunt doar cateva dintre lectiile pe care le putem lua la un nivel avasat urmarind-o pe Olivia Palermo.

olivia1 olivia3

4. Anne Hathaway. Un stil relaxat, casual, dar niciodata compus la intamplare. Astfel putem defini cel mai bine directia vestimentara a actritei americane care ne demonstreaza ca outfiturile flawless pot fi schitate si cu fuste midi si balerini, atat timp cat acestea sunt alese cu gust si pentru a evidentia stilul personal.

anne anne2

5. Victoria Beckham. Outfiturile pentru siluete androgine, minione, trebuie alese cu grija, iar Victoria Beckham ne arata cel mai bine cum sa o facem. Adepta a unui stil modern, cantareata si creatoarea de moda britanica ne poate ajuta prin propriile-i alegeri sa intelegem mai bine trendul mix&match si piesele de inspiratie masculina. Accesorizarea cu ochelarii supradimensionati si nelipsitii stiletto fac parte din intregul pachet. Un model de urmat pentru femeile care vor sa imbine clasicul cu modernul, dar si cu inspiratia stilului androgin.

victoria5victoria2                victoria4

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.