Stil x 2 – Moda in cuplu

De indata ce privirea ni se opreste asupra unei vedete a carei tinuta pare sa fi fost creata special pentru ea, nu putem sa nu ne intrebam: oare si in acest caz contrastele se atrag?

Unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz ne demnostreaza ca acest lucru este departe de a fi adevarat. Johnny Depp, actorul celebru nu doar datorita sarmului de pe ecrane ci si datorita stilului hip original si de fiecare data cat mai personalizat, isi completeaza perfect stilul cu cel al actriei Amber Heard. Desi diferenta de varsta este evidenta, cea de stil este mult mai estompata. Satin senzual si costum clasic sau combinatia alb-negru si accesorii hippie? Indiferent ce aleg, compatibilitatea stilistica nu poate fi trecuta cu vederea.

amber johnnie amber johnnie

Diane Kruger si Joshua Jackson, un alt cuplu celebru in industria cinematografica, un duo de fiecare data impecabil si un exemplu pentru atunci cand vrem sa incercam si noi acest exercitiu de asortare. O rochie neagra eleganta alaturi de un costum in ton, sau doua nuante diferite de bleu?

diane joshua diane joshua

diane kruger diane kruger

Trecand din zona blockbusterelor in cea a golgheterilor si a cantarelor celebre care le poarta numele, Victoria si David Beckham sunt unul dintre acele cupluri glam pe care nu le putem ignora nici chiar daca am incerca. El ne priveste sfidator de pe panourile publicitare H&M, iar ea continua sa isi dezvolte propria linie de moda. Iar daca suntem nevoiti sa cooperam la tot pasul cu imaginea lor, putem la fel de bine sa o folosim ca sursa de inspiratie. Sa fie Victoria cea care dicteaza directia modei in cuplu sau poate PR-ul de stil al fotbalistului britanic? Oricare ar fi raspunsul, un lucru este cert: cei doi stiu cum sa se prezinte !

victoria david victoria david

Olivia Palermo si Johannes Huebl reprezinta acea imagine la care orice adolescenta suspina gasind-o in revistele glam. Cuplul perfect in care totul pare sa fie o armonie estetica. Iar daca eleganta nu este suficienta, la imprumutul culorilor, al nuantelor si al stilului sigur nu putem ramane indiferenti.

Olivia palermo olivia palermo

olivia palermo olivia palermo

Desi nu mai reprezinta un cuplu, sa nu uitam de anii in care paparazii erau mereu in cautarea unghiurilor perfecte in care sa ii surprinda pe Orlando Bloom si Miranda Kerr. Nu ar trebui sa ne mire ca un top model stie cum sa se puna mereu in evidenta cu ajutorul hainelor, si totusi stilul mereu chic si tineresc al acesteia nu a incetat sa ne surprinda. Iar faptul ca Orlando nu se lasa nicicand mai prejos nu poate decat sa ne faca sa ii indragim cu atat mai mult.

miranda kerr miranda kerr

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.