Sezonul cald se dedica texturilor delicate

Materialele delicate precum satinul sau matasea reprezinta un reper al elegantei si al unui stil high class. Vara, insa, caracterului feminin al acestor materiale i se adauga si avantajul texturii fine care devine un scop in sine.

Astfel, fotografii de street style surprind din ce in ce mai des tinute in trend si pline de personalitate ale caror puncte centrale sunt piesele din materiale fine. Pentru a sublinia si mai bine caracterul elegant al acestora, jocul cromatic devine imperativ, iar combinatia dintre un top si o pereche de pantaloni intr-o culoare complementara atrage si mai mult atentia asupra unicitatii pieselor din matase ori satin.

Pe catwalk, designeri precum Roksanda si Elisabetta Franchi au optat pentru nuante subtile si in special pentru topuri albe in combinatie cu o piesa aurie sau roz pal. In fiecare dintre cele doua sugestii, designerii au folosit textura fina a matasii pentru a forma tinute elegante cu fuste lungi sau outfituri cu tente vintage prin topuri cu guler inalt si pantaloni evazati cu talie inalta.

top-satin  top-matase top-matase  top-matase

bluza-matase-sense  bluza-matase-sense

Fustele si pantalonii din matase reprezinta o optiune indrazneata in formarea unei tinute, fiind astfel ideale tinutelor pregatite pentru evenimente high class. O fusta lunga din matase poate fi asortata unui top pe corp cu o broderie fina, in timp ce pantalonii intr-un croi drept, precum cei semnati Hellessy, isi pot gasi cu usurinta piesa care completeaza look-ul printre topurile in trend cu maneci ample sau cu umeri goi.

fusta-matase  pantaloni-matase

O rochie din matase defineste un stil feminin, indraznet, dar in acelasi timp clasic, iar pentru 2017 Roksanda si Prabal Gurung impart aceeasi viziune asupra rochiei din matase: oranj, croi midi si fluiditate.

Daca o astfel de rochie este, insa, o varianta ideala pentru o tinuta glam, modelele cu bretele subtiri, in tonuri de bleumarin sau negru sunt usor de adoptat intr-o tinuta de oras. Croiurile ample fac parte din regulile impuse de sezonul cald, iar gentile mici sunt accesorizarea ideala pentru o rochie cu un croi amplu, mai ales daca este vorba despre siluete petite sau androgine.

rochie-matase  rochie-matase

rochie-matase  rochie-matase

Jacheta tip cardigan dintr-un material fin este perfecta pentru redefinirea unui stil basic format dintr-o pereche de jeansi si un tricou uni. Jacheta lunga aduce instant eleganta outfitului, iar pantofii pot concluziona reperul de stil: loafers sau mocasini pentru un look chic de oras, sau o pereche de stilettos si o nuanta de roz pal pentru a atinge apogeul feminitatii, asa cum sugereaza modelul Rosie Huntington Whiteley.

cardigan-matase  cardigan-matase

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.