Sense The One, un concurs cu stil

Anul acesta am implinit 10 ani, de cand semnez colectiile Sense. Parcursul meu creativ la acest brand 100% romanesc a inceput intr-o primavara, cand eram de ceva timp si designer la Irina Schrotter. Intre timp, am mai semnat  colectii pentru alte branduri, deoarece sunt un designer receptiv la proiecte noi, am propria linie, Andrea Tincu, dar Sense ramane marca in care am investit si investesc un mare capital creativ si intelectual.

Andreea-Tincu-designer

 

Spun intelectual deoarece, dincolo de latura visatoare a modei, domeniul este unul foarte dur, in care designerii au notiuni temeinice de marketing si de management, isi pun probleme de costuri, cum se pot eficientiza cheltuielile, au nervi tari si multa rabdare cu personalul implicat in parcursul creatiei vestimentare.

32929957_2071418666449767_1055847787654021120_n

Am creat acest concurs, gandindu-ma la clienta  Sense si cum as putea sa o fac fericita. Mi-as fi dorit sa fie un concurs cu sute de premii, deoarece reteaua de magazine Sense are mii de cliente, dar conceptul a fost respectat din start: Ea este The One.Gina Maria s-a inscris la concurs si a dovedit, prin multe poze din pagina personala Facebook, ca este clienta fidela Sense.

Sense 14 mai-0090

Gina Maria C. lucreaza la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamt si a fost pentru mine o surpriza cu adevarat placuta. M-am ocupat personal de styling-ul castigatoarei, fotografiile fiind realizate de catre ProImage, in Gradina Botanica Iasi.

Sense 14 mai-0204

De ce surpriza? Deoarece oamenii, care nu sunt obisnuiti frecvent cu camerele de fotografiat, devin stingheri si nu stiu cum sa pozeze. Gina Maria este insa o femeie increzatoare, vesela si extrem de naturala.

Sense 14 mai-0063

A avut rabdare sa cautam lumina cea mai buna, sa stea in unghiuri cat mai diverse si sa zambeasca aproape toata sedinta. Cadoul material, 2 tinute Sense, nu a contat atat de mult, cat ideea de a fi Sense The One. Imagini cu sedinta foto au fost publicate in mediul online, iar Gina Maria s-a dovedit a fi o adevarata vedeta.

Sense 14 mai-0123

Echipa Victor’s s-a ocupat de coafura si de make-up, Camelia si Simona fiind cele doua profesioniste care i-au realizat  Ginei un nou look, respectand insa personalitatea ei.

Sense 14 mai-0488

Poti deveni si tu urmatoarea Sense The One, urmarind pagina Facebook Sense Romania sau site-ul http://www.fashionsense.ro. Nu uita, daca esti clienta Sense, sa postezi cat mai multe fotografii cu tine in tinutele marcii, deoarece acesta este aspectul esential atunci cand vom alege urmatoarea castigatoare!

No Comments Yet

Comments are closed