Sailor style – moda pe val

Ne-am obisnuit ca moda sa se schimbe atat de des incat outfiturile pe care le alegem risca de fiecare data sa fie puse in umbra de alte si alte abordari stilistice. Totusi, un stil de care putem fi sigure ca va fi primul pe lista in fiecare sezon cald este cel nautic. Cunoscut, de asemenea, ca sailor/navy style, acesta este promisiunea pe care o facem verii ca ne vom bucura de deliciile pe care ni le ofera prin outfiturile fidele stilului si de cele trei culori care il compun: bleumarin, rosu, alb.

Subiectul “dungi” cu siguranta nu ne este strain, pastrandu-se in tendinte in ultimele sezoane. Pentru a urma, insa, stilul sailor, acestea trebuie sa pastreze combinatia intre doua sau chiar toate cele trei culori emblema. Una dintre cele mai indemana combinatii este bleumarin-alb sau albastru inchis-alb si o putem folosi atat in alegerea unei rochii, cat si in a unei jachete, a unei perechi de pantaloni etc.

rochie-camasa-dungi- rochie mini-dungi alexa-chung-dungi Ralph-Lauren                                         bluza-dungi-fashionsense bluza-dungi-fashionsense

Ralph Lauren si Tommy Hilfiger ne-au obisnuit deja cu numeroase colectii dedicate acestui stil. Cu o abordare diferita, fiecare ne expune un mod de a integra stilul sailor in garderoba noastra: cu numeroase detalii si foarte feminin sau casual si cat mai simplu. In ambele cazuri, insa, culorile de baza raman aceleasi, iar nasturii rotunzi, aurii raman un detaliu important.

Tommy Hilfiger Fall 2016 RTW-detalii Ralph Lauren

De multe ori, o combinatie de mai mult de doua culori poate parea dificila si multe dintre noi o intampinam cu reticenta. Totusi, stilul complice sezonului estival ne permite si chiar ne indeamna sa ne folosim de trioul rosu-alb-bleumarin.

Gabriela Hearst navy-style rosu-alb-bleumarin Giorgio-Armani-navypantaloni-rosii-fashionsense

Daca dorim, insa, ca abordarea cromatica sa se rezume la doua culori, atunci lucrurile se simplifica semnificativ, iar posibilitatile de asortare sunt cu atat mai numeroase. Blazerele, pantalonii cu un croi amplu si detaliile sau accesoriile aurii sunt cele la care putem apela indiferent de context.

blazer-navy style alb-issacardigan-bleumarin pantaloni-bleumarin

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.