Rodarte si moda Woodstock

Rodarte este unul dintre brandurile care folosesc subiectivitatea, sensibilitatea si utopiile personale pentru a le transpune in creatii unice. Pentru sezonul primavara-vara, surorile Mulleavy s-au lasat inspirate de spiritul festivalului Woodstock, al vocalistei Janis Joplin si de frumusetea intacta a naturii.

Urmand o directie stilistica dominata de aerul boem al festivalului hippie, Rodarte a folosit albul in combinatie cu broderia si volanele si violetul alaturi de aplicatii florale. A fost astfel exprimata viziunea asupra femeii moderne care doreste sa incorporeze in garderoba piese boho de o feminitate indrazneata si individualizata. Gulerele inalte accenteuaza stilul solemn al pieselor, iar volanele delicate il conduce spre o eleganta increzatoare.

rodarte-rs17 Rodarterodarte-ss17-man-repeller-4 Rodarte

O directie diferita, dar nu opusa, a fost urmata prin introducerea tinutelor negre, cu tinte si aplicatii argintii. Totusi, acestea nu au contrastat decat cromatic cu spiritul colectiei, pastrand caracterul aproape ireal prin broderie si croiurile feminine alaturi de manecile asimetrice si aplicatiile florale.

Rodarte Rodarte

Pantalonii cu talie inalta si franjurii nu puteau lipsi dintr-o prezentare cu accente boho-hip. Croiul drept alaturi de centura de talie au primit un accent delicat prin topurile cu detalii aurii sau cu volane, aducand eleganta unui stil recunoscut prin caracterul relaxat.

umb4895 rodarte-ss Rodarte

Pentru a-si exprima propria viziune asupra unui univers aproape exclusivist, Rodarte a acordat atentie tuturor detaliilor. De la decorul floral la culorile alese, de la accesoriile fantezie aurii la piese cu volane, broderie, franjuri sau transparente delicate, intreaga prezentare a demers spre aceeasi concluzie: femeia moderna, femeia ancorata in trendurile prezentului, este cea care pastreaza intacta puntea spre trendurile trecutului.

Rodarte  Rodarte

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.