Rochiile maxi ale verii

Desi piesele care compun un outfit par a fi, de cele mai multe ori, elementele care ii definesc stilul, multe detalii contribuie in egala masura la definirea unei tinute. Poate fi vorba despre materiale, croiuri, culori, iar in ceea ce priveste accentuarea siluetei, lungimile sunt decisive. Astfel ca, daca o rochie scurta poate avantaja orice silueta, este important ca in alegerea unei rochii maxi sa luam in considerare anumite detalii.

O rochie tip camasa, de exemplu, una dintre cele mai in voga piese ale verii, poate fi o piesa extrem de chic. Pentru persoanele nu foarte inalte, insa, este recomandat ca aceasta sa nu urmeze un croi prea voluminos, iar talia subliniata si un slit amplu pot fi, de asemenea, de ajutor in sublinierea unei siluete petite.

Un avantaj al rochiei camasa este faptul ca aceasta imbina, de fapt, doua piese si, in consecinta, doua stiluri: cel casual al camasilor clasice si cel elegant al rochiilor lungi. Din acest motiv poate fi purtata atat cu pantofi cu toc pentru un look feminin, cat si cu sandale cu toc jos sau cu pantofi casual pentru o tinuta lejera de oras.

rochie-camasa-maxi  rochie-camasa-maxi  rochie-camasa-maxi

Rochia colorata in stilul etno, cu nuante pamantii si in croiuri ample, vaporoase, aduce o tusa hip in garderoba. Astfel de culori pot fi purtate cu accesorii in nuante de maro, argintiu, iar sandalele cu platforma sunt una dintre optiunile care accentueaza stilul outfitului. Daca imprimeul rochiei este abstract, multicolor sau voluminos, este indicat ca linia siluetei sa fie accentuata prin croieli cu un umar gol, curele de talie sau decolteuri pronuntate.

rochie-maxi-umar-gol  rochie-maxi

rochie-maxi  rochie-maxi-sense

Rochia alba este un must have in anotimpul cald, iar modelele propuse de designeri se pliaza usor pe diferite stiluri. Bretelele subtiri aduc o nota eleganta rochiei, iar daca decolteul este la baza gatului un colier statement sau lung poate accesoriza armonios tinuta. Modelele cu maneci sunt o varianta in trend, Chanel propunand maneci lungi si o croiala lejera cu tente transparente. Purtata cu pantofi cu toc, rochia alba lunga poate crea un look elegant, insa si pantofii cu varf ascutit si talpa plata pot defini stilul intr-o maniera la fel de eleganta.

rochie-maxi-alba  rochie-maxi-alba

rochie-maxi-alba-chanel  rochie-maxi-alba

Galbenul si rozul sunt doua dintre cele mai des alese culori pentru rochiile florale. Galbenul poate fi asortat usor cu o palarie in stilul boho, cu bor lat, si sandale in nuante de maro, in timp ce rozul aduce o tenta feminina pronuntata, combinatia cu albastru sau oranj accentuandu-i cromatica puternica.

rochie-maxi-colorata  rochie-maxi-colorata

rochie-maxi-colorata  rochie-maxi-colorata-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.