Rochiile care sarbatoresc in stil finalul de an

Pentru sarbatori, tinutele pot varia de la costume sau alte combinatii chic de doua piese la rochii elegante si feminine. Fie ca este vorba despre Craciun, Revelion sau despre o petrecere intre prieteni ori colegi, designerii propun anumite modele care vor sarbatori in stil finalul anului, modele care imbina perfect clasicul cu modernul si notele glam cu cele elegante.

Aspect metalizat. In nuante argintii sau aurii, rochiile metalizate sunt o optiune sigura pentru un outfit de petrecere. Rachel Zoe si Valentino propun pentru acest an, dar si pentru urmatorul sezon, modele mini sau midi cu un detaliu statement precum o aplicatie tip colier sau volan la decolteu. Iar croiurile sunt din ce in ce mai diferite. De la modele ample care vor ascunde micile imperfectiuni, subliniind totodata linia picioarelor, la rochii pe corp, croiurile sugerate de designeri ne permit sa jonglam cu modele diverse.

Pentru a completa look-ul de petrecere, gentile plic si pantofii cu toc inalt sunt optiunile ideale, iar tonurile metalizate ale acestora vor sublinia nota glam a tinutei.

rochie-aspect-metalizat-2017  rochie-aspect-metalizat-valentino

rochie-aspect-metalizat-rachel-zoe  rochie-metalizata-scurta-sense

Rochia de catifea. Indiferent de croiul care o defineste, rochia din catifea este de fiecare data o schita fidela a elegantei si a rafinamentului. Pentru un outfit potrivit unei petreceri de final de an, rochia neagra, uni, pe corp sau o rochie cu imprimeu floral pot asigura un look sofisticat pentru care accesorizarea trebuie sa ramana minima. Daca pentru o rochie uni, fara imprimeu, putem alege un colier statement, o rochie cu print va cere ca atentia in ceea ce priveste accesorizarea sa se concentreze doar in zona pantofilor.

Astfel ca o pereche de pantofi aurii sau argintii vor accesoriza elegant o rochie neagra din catifea, in timp ce rochia albastra alaturi de o pereche de stiletto colorati va creea corect o tinuta chic, moderna si plina de personalitate.

rochie-catifea-erdem  rochie-catifea-neagra

rochie-albastra-catifea-sense  rochie-neagra-catifea-sense

Transparente. Un detaliu care imbina senzualitatea cu eleganta si o nota de mister, transparentele asigura un look imposibil de ignorat. Un model vaporos, lung sau midi creeaza o tinuta rafinata pe care o putem accesoriza cu o pereche de pantofi cu barete subtiri, in timp ce un model pe corp permite o abordare diferita printr-o pereche de pantofi sau botine negre din lac, pentru o tinuta actuala.

Si in acest caz detaliile croiului sunt cele care fac diferenta. Daca un model cu decolteu adanc in V si o terminatie vaporoasa avantajeaza persoanele care vor sa creeze iluzia unei siluete mai inalte, mascand zona inferioara a siluetei, un croi pe corp, fara decolteu, avantajeaza in special siluetele subtiri, androgine.

rochie-voal-neagra  rochie-voal-neagra

rochie-voal-sense  rochie-maneci-transparente-sense

Dantela. O rochie din dantela sau cu insertii de dantela este expresia feminitatii si a rafinamentului, iar detaliile pot plusa in aceasta directie stilistica. Un model cu volane la decolteu sau cu umeri goi, de exemplu, permite o accesorizare in zona gatului care va sublinia nota classy a rochiei.

Pentru un look ideal de sarbatori, o rochie bleu va primi o nota glam cu ajutorul unei perechi de pantofi argintii, in timp ce auriul completeaza cromatica data de rochia rosie. Un model amplu in partea de jos, ideal pentru persoanele cu o silueta triunghi inversat, poate fi, de asemenea, accesorizat cu o curea-bijuterie care va sublinia talia, in timp ce un model cu volan la decolteu avantajeaza persoanele care vor sa adauge volum in zona bustului.

rochie-dantela-bleu  rochie-dantela-rosie

rochie-dantela-sense  rochie-dantela-sense

rochie-sense-dantela-rosie  rochie-sense-dantela-mov

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.