Rochii elegante de final de an

Pentru ca ne apropiem de sarbatorile de final de an, atentia stilistilor se indreapta spre tinute festive si spre detaliile care pot transforma orice eveniment intr-o declaratie de moda. In ultimele prezentari, fiecare designer isi exprima propria viziune asupra elegantei si demonstreaza cum o rochie poate defini in intregime un context social.

Designerul libanez Elie Saab, cunoscut pentru rochiile elegante si prezenta constanta a acestora pe covorul rosu, propune pentru acest sezon rochii in nuante regale de violet, albastru si argintiu. Croiul este modern, pastrand un echilibru ferm intre eleganta clasica si avangardismul liniilor abrupte. Decolteul si umerii primesc o atentie deosebita prin linii adanci, modele moderne si aplicatii, iar talia este subliniata fara exceptie. Nici partea inferioara a siluetei nu este neglijata, sliturile adanci si transparentele fiind elementele care o definesc intr-un mod feminin 100%.

elie-saab-fall-2016-3 elie-saab-fall-2016-5elie-saab-fall-2016-6 elie-saab-fall-2016-4elie-saab-fall-2016-2 elie-saab-fall-2016

Eleganta libaneza continua cu Zuhair Murad si o colectie care propune negrul ca reprezentant al rafinamentului feminin. Atentia este indreptata de aceasta data asupra detaliilor din dantela a rochiilor maxi. Acestea evidentiaza decolteul alaturi de taieturile adanci si detaliile transparente. Capa este unul dintre elementele care personalizeaza, acordand o nota distinctiva si o alura regala, in timp ce palariile cu bor lat si colierele de tip choker completeaza lista accesoriilor.

zuhair-murad-rochie-neagra zuhair-murad-rochie-neagrazuhair-murad-rochie-neagra zuhair-murad-rochie-neagra

Stilul francez aduce prin Lanvin o abordare complet diferita. Nuantele puternice, dramatice, sunt inlocuite de pasteluri si accente sidefate, iar decolteurile adanci de gulere inalte. Transparentele sunt prezentate intr-un mod subtil, iar accentul cade pe modelele cu volane boeme care pluseaza prin feminitate. Aceasta combinatie distrage atentia de la linia siluetei evidentiata in cele mai multe colectii prin linii abrupte, croiuri cambrate si slituri adanci, Lanvin accentuand de data aceasta modelul in sine si rafinamentul adus prin detalii.

lanvin-2016 lanvin-2016-2 lanvin-2016 lanvin-2016

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.