Rochia pulover, piesa care nu trebuie sa lipseasca din garderoba iernii

Odata cu inceputul sezonului rece, garderoba devine concentrata in jurul ideii de confort, fara a fi insa necesar sa renuntam la acele tinute care ne evidentiaza totodata stilul si linia siluetei. Iar daca dorim sa imbinam intr-un echilibru perfect aceste elemente, accentuand feminitatea outfitului creat, rochia pulover este in sezonul toamna-iarna 2018 un trend care poate satisface prin versatilitate orice preferinta stilistica.

Rochia eleganta. Asociata, de cele mai multe ori, cu un look relaxat si croiuri lejere, rochia pulover poate fi la fel de potrivita pentru evenimentele care cer o tinuta eleganta. Pentru astfel de ocazii designerii propun modele lungi cu decolteu asimetric sau slit adanc si accesorizate cu botine si genti mici.

Pentru evenimentele mondene, celebritatile mizeaza pe acest model intr-o culoare puternica precum rosul, demonstrand totodata ca aceasta este la fel de corect purtata indiferent de nuanta parului sau a tenului. O rochie rosie din tricot, cu un croi maxi si accentuand o singura parte a siluetei (fie un slit adanc, fie un decolteu amplu) nu poate fi ignorata in acest sezon, iar accesorizarea cu o pereche de pantofi clasici cu toc si bijuterii aurii va fi imaginea unui look plin de feminitate si rafinament.

rochie-pulover-cavalli  rochie-pulover-cavalli

rochie-pulover-rosie  rochie-pulover-rosie

Rochia cu dungi. De la notele elegante la cele care dicteaza tendintele momentului, de la modele unui la un joc de nuante si culori, rochia din tricot devine in acest sezon una dintre cele mai versatile piese vestimentare.

Nume celebre ale modei precum Apc, Zimmermann, Phillip Lim sau Missoni mizeaza pe rochii lungi cu guler inalt si dungi colorate, in nuante puternice sau subtile. Modelul, dar si croiul lejer al acestora, ne incurajeaza sa asortam cu ghete casual cu talpa plata, iar o geanta colorata dintr-un material mai putin rigid (spre exemplu pielea intoarsa) va completa minunat o tinuta de zi.

rochie-pulover-acne  rochie-pulover-phillip-lim

rochie-pulover-apc  rochie-pulover-zimmermann

rochie-tricot-dungi-sense  rochie-dungi-tricot-2018

Rochia rosie vs rochia oranj. Rochia pulover intr-o culoare puternica precum rosul sau oranjul poate fi o piesa de baza pentru un stil casual, de oras. Pentru un look modern si relaxat, designerii propun modele midi dintr-un tricot gros, un model ce va avantaja persoanele care doresc sa mascheze subtil linia siluetei.

Lungimea acestora aduce focusul in partea inferioara a siluetei, decolteul fiind de cele mai multe ori foarte subtil, accentuand astfel nota casual a tinutei. Pentru a aduce un plus de chic outfitului, putem accesoriza cu o esarfa ingusta legata in jurul gatului, dar si cu o pereche de pantofi decupati in fata sau cu o pereche de cizme albe.

rochie-rosie-tibi  rochie-rosie-rodriguez

rochie-rosie-prabal  rochie-rosie-apc

Rochia din tricot gros. Rochia midi sau maxi din tricot gros este la fel de potrivita pentru un look office cat si pentru unul casual. Aceste modele urmeaza subtil linia siluetei, iar centurile late de talie devin de multe ori un accesoriu necesar.

Daca acest model urmareste in primul rand accentuarea unui stil in tendinte, anumite repere precum manecile ample sau foarte lungi, cusaturile evidentiate sau un croi cu guler inalt nu pot lipsi. Iar pentru ca un tricot gros cere in cele mai multe cazuri o accesorizare casual, ghetele cu siret si cele cu toc gros sunt printre cele mai potrivite modele.

rochie-pulover-les-copains  rochie-pulover

rochie-pulover-dungi  rochie-pulover-lunga

Rochia scurta. Rochia pulover cu un croi scurt, deasupra genunchilor, este atat pentru designeri cat si pentru celebritatile care si-au asumat titlul de fashion icon una dintre piesele cel mai usor de purtat. Un model lejer, usor amplu, poate fi purtat cu o curea daca dorim sa accentuam linia taliei, dar si fara o astfel de accesorizare, accentul fiind pus pe linia picioarelor si pe bijuteriile alese.

Un colier in jurul gatului, cerceii masivi sau gentile colorate devin un must have intr-o astfel de tinuta, iar cizmele lungi completeaza ideal outfitul. Iar daca dorim sa transformam aceasta piesa intr-o declaratie de stil si intr-un sumar al celor mai importante trenduri, putem alege un model cu maneci ample, cu un guler inalt. dar si un model cu torsade, in carouri sau animal print.

rochie-pulover-les-copains  rochie-pulover-prabal

rochie-pulover-scurta  rochie-pulover-scurta

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.