Rochia din tricot – cum purtam cea mai in voga piesa a iernii

Rochiile cu ajutorul carora putem compune o tinuta chic de iarna difera de la modele uni la modele cu print, de la croiuri ample la un croi pe corp, de la stilul casual la cel elegant sau office. Detaliul care va ramane, insa, neschimbat este materialul acestora. Iar daca pentru evenimentele mondene si pentru un look de cocktail alegem si in sezonul rece o rochie din catifea, cu voal sau dantela, pentru o tinuta de zi rochia din tricot este piesa de baza.

Imprimeurile in dungi ofera argumentul esential pentru un outfit casual chic de oras, iar pantofii uni asortati uneia dintre culorile imprimeului completeaza perfect tinuta. Pentru a obtine un outfit care sa sublinieze ultimele trenduri, cizmele lungi, colorate, sunt optiunea in voga atat pentru modelele de rochii scurte, cat si pentru cele aproape de glezna. Missoni accentueaza inca o data in acest sezon monopolul detinut de cizmele rosii lungi si modul in care le putem asorta unei rochii din tricot.

rochie-tricot-dungi-miller  rochie-tricot-dungi-missoni

rochie-tricot-roz-negru-sense  rochie-tricot-dungi-sense

Rochia-pulover cu un croi lejer, poate duce look-ul intr-o zona casual, dar si intr-o directie a elegantei glam. Daca un model cu guler inalt si un croi amplu poate fi purtat cu cizme lungi, peste genunchi, o tinuta cu o tusa eleganta poate fi obtinuta cu ajutorul unei perechi de pantofi cu toc.

De asemenea, o accesorizare care are ca reper colierele statement sau esarfele satinate purtate in jurul gatului apropie si mai mult tinuta de una statement. Missoni si Ryan Roche propun modele albe cu imprimeu sau rosu uni, iar insertia de dantela sau introducerea dresului colorat in outfit maximizeaza efectul glam al acestuia.

rochie-pulover-missoni  rochie-pulover-ryan-roche

rochie-pulover-neagra  rochie-pulover-casual-gri

Rochia office din tricot urmeaza in continuare o linie clasica, iar cromatica uni, deseori neutra, poate plusa prin introducerea unei culori contrastante. Astfel, daca rochia uni ramane varianta sigura pentru o tinuta de birou, o tusa de culoare precum violet sau oranj aduce personalitate unei piese clasice.

Un model cu guler inalt poate fi accesorizat usor cu un colier lung, in timp ce modelele cu decolteu incurajeaza o accesorizare fina la baza gatului.

Pentru o nota moderna, rochiile midi sau lungi pot fi purtate cu cizme lungi, cu terminatia acoperita de lungimea rochiei, iar pliurile si torsadele sustin notele stilului clasic ale carui nuante se incadreaza perfect in moda actuala.

rochie-tricot-neagra  rochie-pulover-clasica

rochie-tricot-sense   rochie-tricot-sense

rochie-tricot-sense  rochie-tricot-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.