Regulament Concurs Martie 2017

REGULAMENT CONCURS

„Castiga o garderoba completa!”

 

Articolul 1. Organizator Concurs

Art.1.1. Concursul este organizat de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Art.1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. Premii

Art.2.1. Concursul se desfasoara in perioada 01-31.03.2017  in toate magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

Art.2.2. Castigatorii concursului vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 06.04.2017, iar premiile acordate in cadrul concursului sunt 10 vouchere in valoare de 1000 lei fiecare.

Art.2.3. Perioada de utilizare a voucherului este 06.04.2017-31.05.2017.

 

Articolul 3. Dreptul si conditiile de participare 

Art.3.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza produse Sense in valoare de minim 250 lei pe acelasi bon de cumparaturi (sau aceeasi factura, in cazul cumparaturilor online)  in perioada anterior mentionata.

Art.3.2. Aceeasi persoana poate participa de mai multe ori la concurs daca intruneste conditiile de participare prevazute de prezentul regulament, dar nu poate castiga decat un singur premiu.

 

Articolul 4. Modul de desfasurare

Art.4.1. La achizitionarea oricaror produse Sense in valoare minima de 250 lei pe acelasi bon de cumparaturi (sau aceeasi factura, in cazul cumparaturilor online)  in perioada mai sus mentionata, cumparatorul va primi un talon de participare la concurs pe care va trebui sa il completeze cu datele personale si sa il inmaneze personalului magazinului (in cazul cumparaturilor online, taloanele vor fi completate de catre Organizator). Taloanele vor fi trimise la sediul Organizatorului pana la data extragerii, iar in data de 06.04.2017 va avea loc extragerea castigatorilor.

Art. 4.2 Voucherul este valabil pana la data de 31.05.2017 pentru o singura utilizare. Voucherele pot fi preschimbate numai in produse, iar suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea.

 

 

 

 

Art. 5. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Art.5.1. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Extragerea castigatorilor va avea loc la sediul Organizatorului, in prezenta persoanelor desemnate de catre acesta.

Art.5.2. Castigatorilor li se va aduce la cunostinta, prin intermediul telefonului, rezultatul concursului si modul in care vor putea intra in posesia premiului in 24 de ore dupa incheierea tragerilor la sorti. De asemenea, numele castigatorilor va fi afisat pe blogul www.blog.fashionsense.ro .

In cazul in care castigatorul a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat (nu raspunde) in interval de 24 ore de la extragere, premiul se va acorda altui participant, ales prin acelasi mecanism de tragere la sorti.

Art.5.3. Castigatorii vor ridica premiile de la sediul magazinelor Sense (caz in care vor prezenta reprezentantilor organizatorului un act de identitate valabil), sau vor primi voucherele prin intermediul curierului agreat de Organizator.

Organizatorul nu va oferi contravaloarea in bani a premiilor.

 

Articolul 6. Limitarea raspunderii 

Organizatorul concursului nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

6.1. Pierderile sau deteriorarile voucherului concursului.

6.2 Organizatorul nu va fi obligat sa accepte voucherele falsificate sau deteriorate.

6.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Concursul. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului.

6.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant la Concurs care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Concursului.

 

Articolul 7. Informarea publicului 

Art.7.1. Regulamentul concursului este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe site-ul www.blog.fashionsense.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Art. 8. Intreruperea concursului

 

Art.8.1. Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul blogului www.blog.fashionsense.ro si semnalizare in magazine.

 

Art. 9. Litigii

 

Art.9.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.