Regulament Campanie 30% reducere pentru al doilea produs achizitionat

REGULAMENT CAMPANIE

 „30% reducere pentru al doilea produs achizitionat”

 

Articolul 1 – Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. CAREMIL S.R.L. cu sediul in Str. Prof.Dumitru Martinas, nr.6, Roman, judetul Neamt.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinele Sense si pe www.blog.fashionsense.ro .

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii. 

Campania se desfasoara in perioada 11-15.04.2017 in toate magazinele Sense si online, pe www.fashionsense.ro

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza articole de imbracaminte din colectia de zi din magazinele fizice sau magazinul online.

 

Articolul 4. – Mecanismul Campaniei

In perioada anterior mentionata Organizatorul va acorda tuturor persoanelor care achizitioneaza doua produse Sense  pe acelasi bon de cumparaturi un discount de 30% pentru al doilea produs achizitionat in urmatoarele conditii:

  1. Reducerea se acorda persoanelor care achizitioneaza minim doua produse din colectia de zi pe acelasi bon de cumparaturi. Produsele achizitionate nu trebuie sa beneficieze de alte reduceri sau campanii promotionale.
  2. Reducerea de 30% se va acorda numai la pretul de vanzare al unui produs, si anume produsului care are pretul de vanzare cel mai mic.
  3. Reducerea nu se aplica accesoriilor si articolelor codificate OL.

 

Atentionari speciale:

Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului, situatie detaliata in „Certificatul de garantie” emis de catre Organizator. In situatia in care cumparatorul solicita inlocuirea produsului din alte motive, acesta nu va mai beneficia de reducerea prevazuta in cadrul campaniei promotionale pentru produsul inlocuit.

 

 

Articolul 5. Informarea publicului 

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinele Sense si pe pagina www.blog.fashionsense.ro  pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.