Ralph Lauren SS17 – de la clasic la tribal

Ralph Lauren este in prezent unul dintre cele mai discutate nume ale modei. Rochia albastru deschis prezentata recent publicului de catre Melania Trump a devenit un subiect controversat, acest lucru reamintind iubitorilor de moda ca Ralph Lauren este o prezenta constanta in imaginea primelor doamne ale Americii.

De la costumul in carouri purtat de Nancy Reagan la costumul alb al lui Hillary Clinton si tinutele alb sau bleu satinat ale Melaniei Trump, creatiile sale sunt o expresie a elegantei clasice, fara a nega, insa, latura moderna a colectiei RTW.

melania-trump melania-trump

h-clinton nancy reagan 1989

Pentru sezonul primavara-vara 2017, Ralph Lauren pastreaza albul ca un reper al elegantei, atat in tinute clasice, cat si in cele casual-chic. Materialele cu aspect satinat, usor fluid, sporesc aspectul glam al unei tinute all white, iar alaturi de piese contrastante precum un top sau o pereche de pantaloni negri schiteaza o tinuta usor de adaptat in diverse contexte sociale. Totusi, eleganta pieselor si a tinutelor albe este evidentiata si in acelasi timp usor estompata prin accesorii masive precum curele si coliere statement.

ralph-lauren ralph-lauren

ralph-lauren ralph-lauren

Accesorizarea reprezinta un punct de atractie in colectia Ralph Lauren si nicio tinuta nu se poate substrage noului trend. Costumele in linii clasice, drepte si usor androgine nu sunt o exceptie. In nuante de gri, tonuri de negru sau in combinatia alb-negru, stilul este accentuat prin detaliile care variaza de la cravate clasice la cercei masivi, coliere statement si curele late.

ralph-lauren ralph-lauren costum-ralph-lauren

Franjurii sunt un alt detaliu reprezentativ al colectiei, aducand accente country stilului Lauren. Fustele cu franjuri sunt completate de camasi casual cu imprimeu si curele metalice, in timp ce rochiile maxi sunt accesorizate simplu, dar sugestiv pentru stilul tintit, cu palarii cu borul lat.

ralph-lauren franjuri franjuri3

Imprimeul sezonului in viziunea Ralph Lauren este cel aztec, imprimeu care aminteste de inspiratiile tribale si de stilurile feminine descrise de acestea. Modelul rochiilor difera de la cele moderne cu decolteu adanc si detalii glam la cele casual, maxi, cu un croi basic. Combinatia negru-alb se impune si in acest trend, pastrand astfel o nota clasica si eleganta.

aztec  aztec

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.