Puloverele pe care le vom purta in acest sezon

In sezonul rece, puloverele devin piesa esentiala in orice garderoba. In functie de model si de stilul personal, acestea pot completa la fel de bine o tinuta de oras sau de birou, alaturi de fuste, pantaloni sau chiar rochii pe corp.

Pentru finalul de an, nume celebre precum Trussardi, Isabel Marant, Michael Kors, Lanvin sau Oscar de la Renta au stabilit care sunt acele modele de pulovere usor de adaptat oricarui context si oricarui tip de silueta, modele care vor deveni esentiale pentru un outfit chic si modern.

Torsade. Un model clasic, puloverul cu torsade este in acest sezon una dintre piesele cel mai usor de asortat. De cele mai multe ori cu un croi lung si amplu, poate fi purtat cu fuste conice si cu terminatia stilizata asimetric, asa cum propune Prabal Gurung, sau intr-un model mai scurt care va avantaja femeile cu o silueta petite.

Pentru un contrast modern si de efect, puloverul cu torsade va compune un outfit chic de serviciu cu o pereche de pantaloni conici, dar si o tinuta moderna de oras alaturi de fuste midi vaporoase sau dintr-un material reiat.

pulover-cable-prabal-2018  pulover-cable-prabal-2018

pulover-torsade-2018  pulover-torsade-2018

Alb. O tinuta cu accente clasice poate fi usor obtinuta in sezonul rece cu ajutorul unui pulover alb si al unui pantalon sau al unei fuste negre. Contrastul alb-negru se afla si in acest an in tendinte si promite outfituri feminine potrivite atat pentru un stil office, cat si pentru unul urban.

Un look all white va fi, de asemenea, o idee de styling prin care nu putem da gres in niciun context. Pentru a sublinia, insa, linia siluetei intr-o astfel de tinuta, designerii propun alegerea unui pulover asimetric sau accesorizarea cu o curea intr-o culoare contrastanta.

pulover-2018  pulover-2018

pulover-alb-2018  pulover-alb-2018-marant

Oversized. Un stil lejer de oras, ideal femeilor inalte sau celor care doresc sa aduca in focus partea inferioara a siluetei, poate fi creat in acest sezon printr-un pulover cu un croi amplu, lejer, purtat cu fuste midi sau cu pantaloni conici.

In prezentarile de moda, designerii propun modele uni, cu maneci foarte lungi si o accesorizare cu pantofi cu toc si genti mini.

pulover-oversized-2018  pulover-oversized-2018-mansur

pulover-oversized-2018  pulover-oversized-2018

Carouri. Unul dintre modelele care se impun in moda finalului de an este, asa cum confirma cei mai faimosi stilisti si designeri, cel in carouri. Il intalnim in camasi office, in pantaloni si fuste casual, iar pentru sezonul toamna-iarna si in puloverele must-have.

Putem alege sa le purtam cu o pereche de pantaloni uni, intr-una dintre culorile puloverului, cu o a doua piesa in carouri de dimensiuni diferite, sau alaturi de un alt model la fel de promovat pe catwalk: cel floral.

pulover-carouri-2018  pulover-carouri-2018

pulover-carouri-2018  pulover-carouri-2018-kors

Pe corp. Puloverul care urmeaza linia corpului este in sezonul rece una dintre piesele esentiale, fiind usor de asortat in diverse stiluri si tinute. Lanvin propune sa alegem modele uni cu guler inalt, pe care sa le purtam cu fuste midi cu pliuri, o tinuta care va avantaja mai ales femeile cu o silueta triunghi inversat. Pentru un look in tendinte, putem alege o fusta midi din piele sau din tweed.

Pentru un look de birou, croiul acestui tip de pulover ne permite sa il introducem intr-o tinuta clasica alaturi de un blazer clasic sau lung si o pereche de pantaloni cu talie inalta.

pulover-pe-corp-2018  pulover-pe-corp-2018

pulover-pe-corp-2018-hermes  pulover-pe-corp-2018

Maneci ample. Louis Vuitton, Lanvin, Oscar de la Renta, dar si alte nume cunoscute ale modei internationale au numit puloverul cu maneci ample una dintre piesele ce nu pot lipsi din garderoba acestui sezon.

Uni pentru un look elegant sau cu un model abstract ori in carouri pentru o tinuta casual chic, puloverul cu maneci ample poate fi cel mai bine purtat cu fuste sau pantaloni pe corp. Daca alegem, insa, o fusta evazata, atunci o centura de talie va echilibra jocul de volume al outfitului creat. Pentru a evidentia si mai bine tusa moderna si feminina a acestei piese, putem miza pe o fusta cu volane sau in carouri sau pe accesorizarea cu manusi lungi si cizme peste genunchi.

pulover-maneci-evazate-2018  pulover-maneci-evazate-2018

pulover-maneci-evazate-2018  pulover-maneci-ample

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.