Prada AW16: colectia-fantezie a sezonului

Cu fiecare sezon in parte credem din ce in ce mai mult ca moda a atins apogeul. Ca nu se poate mai original, mai inovativ, mai fantezist. Ca ar fi imposibil ca o viitoare colectie sa egaleze sau chiar sa devanseze creatiile care ne-au prezentat deja cele mai efervescente fete ale modei.

Totusi, colectia Prada AW16 ne intampina cu o abordare intr-atat de avangardista incat nu putem decat sa ne reformulam viziunea asupra modei.

Accesorii care spun o poveste, culori regale, imprimeuri nostalgice, totul se reuneste in aceasta colectie despre care Miuccia Prada ne spune ca se adreseaza femeii aventuriere. Femeii cu initiativa, pregatita sa porneasca singura intr-o calatorie a descoperirii. Admiram detalii precum siraguri de chei si mini jurnale purtate ca accesorii si, odata cu acestea, reinventarea braului purtat alaturi de o curea pentru sublinierea taliei.

accesorii-prada accesorii-prada accesorii-prada accesorii-prada

Imprimeurile au trecut de la clasicul si varaticul floral la abundente cu tente nostalgice, abstracte si amoroase. Paleta de culori care le descrie este nelimitata, iar nuantele pamantii de maro, kaki, oranj se remarca in majoritatea tinutelor.

imprimeu-prada imprimeu-prada   culori-prada culori-prada

Printre detaliile care au atras atentia se numara introducerea manusilor lungi, cu un aspect casual si a colantilor care se asorteaza minunat stilului propus in acest sezon. Acestia variaza de la modele uni, cu pattern geometric la modele colorate, iar ideile de styling ne propun introducerea acestora nu doar ca accesoriu necesar in zilele reci, ci si ca o pata de culoare in outfitul ales.

colanti-prada colanti-prada prada-manusi manusi-prada

Gentile urmeaza un stil casual, urban, ideal femeilor active carora li se adreseaza. Din acest motiv, modelul crossbody este prezent in majoritatea tinutelor. In acelasi tipar se incadreaza si ghetele masive, cu toc jos, gros, si catarame.

geanta-prada geanta-prada ghete-prada ghete-prada

Totusi, accentele elegante nu puteau lipsi in totalitate si si-au facut simtita prezenta prin rochiile midi cu broderie colorata sau realizate din catifea. Pentru a se face resimtite si la nivelul accesoriilor, accentele elegante au inlocuit ghetele de tip combat cu pantofi colorati cu toc inalt si gentile crossbody cu cele clasice. Totusi, laitmovivele sezonului (colantii colorati, manusile lungi, accesoriile statement) nu au lipsit nici din aceste idei de styling.

culori-prada culori-prada rochie-prada rochie-prada

geanta-prada geanta-prada4 pantofi-prada pantofi-pradda

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.