Pink Spirit

View Gallery
9 Photos
Pink Spirit
55

Pink Spirit
56

Pink Spirit
57

Pink Spirit
58

Pink Spirit
59

Pink Spirit
60

Pink Spirit
61

Pink Spirit
CA3251 ROZ MODEL FATA 1

Pink Spirit
CA3432 CICLAM MODEL FATA 2

Pink Spirit

Andreea Tincu propune în Pink Spirit, noua linie creată pentru SENSE, rozul viu şi nuanţa intensă a florilor de primăvară, fine ca mătasea. Roz, culoare a iubirii şi a fericirii este mesajul SENSE pentru fiecare femeie – trăieşte fiecare clipă cu zâmbet.

Rozul propus de SENSE, în ţinutele mătăsoase şi feminine, este o nuanţă vibrantă, plină de personalitate, şi totuşi atât de delicată, ca un boboc de floare. Se poartă în acest sezon în contrast dramatic cu negrul sau versiunea « full block ». Această combinaţie este întărită de accente magenta, coral aprins ori roz indian cu un accent foarte fin şi preţios de auriu.

CA3251 ROZ MODEL FATA 1

Pink Spirit propune ţinute universale, ele pot fi purtate în orice circumstanţă. Nimic nu este mai versatil decât nuanţa de roz aprins: o ţinută de zi care face diferenţa şi aduce o notă de prospeţime tonică în universul conformist al ţinutelor business, sau o ţinută elegantă, care poate fi purtată la ocazii speciale cu accesorii preţioase – eşarfe, brăţări aurii şi mai ales sandalele lejere.

O combinaţie inedită este carmin-alb-negru în imprimeul cu elemente de arta primitivă. Acesta înnobilează o ţinută din mătase naturală, vaporoasă, fluidă şi tinerească prin talia înaltă, elansată.

Piesa cheie a sezonului este taiorul elegant Full Pink. Acest tip de roz, ales cu grijă, pune în evidenţă atât brunetele, cât şi blondele în anul « Marsala » (nuanţa Pantone asemenea vinului). SENSE nu a ales un roz pal clasic, ci unul foarte sofisticat, un roz al seducţiei. Rafinamentul extrem este pus în valoare de croiul unic şi de tipul ţesăturii, o calitate exclusivă pentru Sense.

Bluzele SENSE cu mâneci ¾, croite în linia anilor 50, aduc o notă de o extremă feminitate dublată de caracterul sport şi lejer – o senzualitate liberă, tipică femeii moderne. Ea pune în evidenţă gesturile într-o atitudine decontractată chic.

Pentru spiritele mai conservatoare, dar totuşi dorind să fie în pas cu ultimele tendinţe internaţionale în modă, cămaşa Pink cu 5 nasturi de aceeaşi culoare, este alegerea ideală. Această nuanţă vie este un clasic al modei, asemenea combinaţiei alb-negru şi nu trebuie să lipsească din nicio garderobă.

Modul în care îţi construieşti garderoba şi mai ales expresia feminităţii are o mare importanţă în acest an. Totul este culoare si culoarea înseamnă vibraţie, ne influenţează spiritul, starea de bine.

     Rendez-vous în magazinele SENSE pentru a proba noua colecţie PINK SPIRIT şi online pe www.fashionsense.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.