Piesele office pe care mizam in acest sezon

In 2019, moda si noile standarde ale look-urilor de birou ne incurajeaza sa incercam diverse combinatii si sa indraznim sa purtam piese cat mai colorate, fara a uita, insa, de autenticitatea elegantei clasice.

Daca in anii anteriori culorile puternice erau asociate mai ales cu o tinuta de seara sau cu un outfit glam, stilistii ne sugereaza sa optam acum pentru piese intr-o culoare puternica. Cel mai usor de asortat, bluzele si camasile uni intr-o nuanta statement precum oranjul sau rozul pot compune un look office ideal alaturi de o fusta sau un pantalon negru clasic.

Daca optam pentru o camasa intr-o culoare mai subtila precum verdele deschis, una dintre nuantele de care putem profita la maximum in sezonul primavara-vara, atunci o fusta sau un pantalon alb sau bej poate contura corect un stil business chic.

bluza-oranj  camasa-verde

camasa-oranj  camasa-verdde-sense

Un simplu detaliu este de multe ori suficient pentru a schimba tonusul intregii tinute. Iar atunci cand ne indreptam atentia spre o piesa office chic, putem alege cu incredere un top drapat.

Fie ca mizam pe o culoare puternica, fie ca alegem o bluza, o camasa sau un pulover nude cu drapaje, va fi la fel de usor sa compunem o tinuta moderna cu o a doua piesa clasica, uni. De asemenea, un astfel de model va plusa prin volum in partea superioara a siluetei, iar modelul in tendinte va fi accentuat cu atat mai puternic de nota clasica, minimalista a unui pantalon tigareta uni.

bluza-drapata  bluza-drapaje

bluza-drapaje  bluza-drapaje-sense

Piesele care definesc stilul office clasic pot compune cele mai moderne tinute daca tinem cont de cromatica si de cateva detalii stilistice.

Astfel, fusta midi bleumarin va aduce o nota chic look-ului de birou daca alegem un model parte peste parte, cu nasturi contrastanti sau cu aplicatii discrete. Chiar daca alegem o astfel de piesa, chiar daca optam pentru o pereche de pantaloni bleumarin cu talie inalta, outfitul obtinut va fi unul modern si feminin daca asortam cu un cardigan galben sau rosu, o camasa cu imprimeu sau o geanta verde.

fusta-albastra-office  fusta-albastra-office

pantaloni-bleumarin-office-sense  fusta-bleumarin-office-sense

Intr-o paleta de culori si nonculori clasice, bejul si ivoriul adauga o nota de originalitate si rafinament.

Daca dorim sa schitam un outfit business casual, atunci cardiganul alb fildes cu un croi lejer poate fi purtat cu usurinta alaturi de o pereche de jeansi si un top alb. Pentru un stil cu accente formale, sacoul ivoriu este una dintre cele mai potrivite optiuni, chiar daca alegem un model cambrat, cu tuse clasice, chiar daca optam pentru un sacou lung intr-un croi drept, un model pliat pe ultimele tendinte.

cardigan-fildes  sacou-ivoriu

cardigan-bej-sense  sacou-fildes-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.