Piese must-have in culoarea sezonului!

Sezonul toamna-iarna 2018-2019 ne intampina cu o paleta cromatica pe cat de imprevizibila, pe atat de versatila, si cu ajutorul careia orice look pe care il alegem sa ne reprezinte promite un stil feminin si o eleganta pe masura.

Astfel, nuantele de mov-violet, prezente pe toate catwalk-urile dedicate sezonului rece, devin un must-have, fie ca mizam pe acestea pentru un outfit casual, fie ca le alegem pentru o tinuta business.

Pentru un stil de serviciu, culoarea sezonului poate aduce o nota de individualitate, accentuand totodata un stil classy, personalizat. Chiar daca alegem o bluza violet satinata sau un model dintr-un material gros, asortat cu o fusta midi, topul in aceasta culoare este o alegere sigura si moderna.

Pentru a evidentia nota office, putem alege un pantalon sau o fusta gri cu talie inalta, cizmele lungi fiind in acest sezon un accesoriu care va completa perfect tinuta. Daca dorim sa introducem bluza violet intr-un outfit de oras, atunci fustele cu volane, pantalonii bootcut si nuantele mai inchise de violet sunt reperele pe care le putem urmari pentru a completa look-ul dorit.

bluza-mov-tcherassi  bluza-violet-escada

bluza-violet-sense  bluza-imprimeu-sense

Desi ar putea parea mai dificil de integrat intr-un stil office sau de zi, pantalonul violet este una dintre propunerile designerilor pentru un outfit pe cat de elegant, pe atat de formal sau usor de purtat intr-o tinuta de zi.

Daca alegem un model bootcut si un blazer cambrat in aceeasi culoare, schitam un outfit elegant si usor de accesorizat cu un colier lung sau statement, colorat. Pentru un stil relaxat, modelele violet florale sau in carouri se afla printre cele mai chic, iar in crearea unui look de serviciu putem asorta cu incredere cu o bluza dintr-un material fin cu imprimeu discret sau cu un print in aceeasi culoare.

pamela-rolland  mov-oranj-priscavera

pantaloni-violet  pantaloni-mov-sense

Alberta Ferreti si Prabal Gurung sunt doar cativa dintre designerii care propun puloverele mov-violet pentru acest final de an. Putem opta, astfel, pentru modele in tendinte, cu torsade sau cu maneci ample, cu un croi oversized sau cu textura fina.

Puloverele cu un croi mai lung sau mai relaxat pot fi purtate alaturi de fuste pe corp sau pantaloni cu talie inalta in tinute de zi, in timp ce modelele pe corp, uni sau in degrade pot completa un stil office cu o pereche de pantaloni maro sau burgundy.

pulover-mov-prabal  pulover-violet-alberta

pulover-mov-sense  pulover-violet-sense

pulover-violet-prabal  pulover-violet-sense

O rochie violet sau cu un imprimeu in aceasta culoare va fi de fiecare data o piesa ce descrie o tinuta si un stil rafinat. Pentru a sublinia aceste repere stilistice, alegerea unui model violet-galben sau violet-argintiu este ideala, cele doua culori accentuand nota cromatica, respectiv stilul impus.

Si pentru ca violetul este sinonim cu un look feminin prin excelenta, fiind cunoscut in continuare ca si o culoare regala, putem maximiza statutul imprimat optand pentru o rochie satinata sau din catifea.

rochie-violet  rochie-violet-galben-zendaya

rochie-mov-violet  rochie-mov-flori-sense

rochie-mov-sense  rochie-mov-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.