Piese multicolore pentru orice sezon. Cum le asortăm chic si corect?

O piesa uni sau in doua culori poate fi usor asortata si integrata intr-o tinuta, indiferent de stilul pe care il reprezinta. Atunci cand discutam, insa, despre un item sau despre un intreg outfit in mai multe culori, anumite reguli trebuie urmate pentru un un look coerent.

Rochiile multicolore pot ascunde usor linia siluetei, iar din aceasta cauza este indicat sa folosim anumite artificii stilistice. Ne putem rezuma in acest caz fie la un croi care sa evidentieze talia printr-un decupaj, fie la o jacheta sau la un sacou scurt, care va marca astfel talia.

Un croi care va evidentia, de asemenea, linia corpului in cazul unor rochii multicolore este cel pe corp in partea superioara si amplu, in A, in partea de jos. Acest contrast va evidentia silueta, nepermitand jocului cromatic sa acapareze tinuta. Desigur, o centura sau un cordon in talie pot duce spre acelai efect.

Rochie-multicolora  Rochie-multicolora

Rochie-multicolora-Emma-Stone  Rochie-multicolora-Tylor-Swift

Rochie-multicolora-sense  Rochie-multicolora-sense

Atunci cand alegem o piesa multicolora si nu putem asorta cu un articol uni, putem alege varianta unei culori intr-un ton asemanator. De exemplu, o bluza sau o esarfa in nuante pamantii poate fi usor purtata cu pantaloni in nuante de maro, bej sau rosu-oranj. Esential este sa pastram registrul cromatic in intreaga tinuta.

street-style  bluza-multicolora-sense

Faptul ca negru poate fi purtat la orice este deja o regula nescrisa a modei si o putem aplica de fiecare data cand suntem intr-un impas vestimentar. Daca ideal ar fi ca cea de-a doua piesa sa contina o pata de negru, chiar daca nu este cazul, aceasta non-culoare ne poate scoate din impas.

street-style  street-style

Una dintre cele mai corecte si mai la indemana combinatii este cea dintre o piesa multicolora si una uni intr-una dintre culorile primei amintite. De exemplu, tinuta office eleganta a actritei Eva Mendes demonstreaza cum o bluza cu imprimeu Burgundy, negru si roz pal poate fi purtata cu o fusta Burgundy. Negrul si rozul pal, celelalte doua culori din imprimeu, ar f fost o solutie la fel de potrivita.

eva-mendes-stil  fusta-multicolora-stil

fusta-multicolora-sense  bluza-multicolora-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.