Pantofii care ne completeaza vara

Apropiindu-ne rapid de jumatatea sezonului cald, putem bifa de pe lista de shopping cele mai populare perechi de pantofi care ne-au incantat pe catwalk si pe care ii putem integra usor si intr-o tinuta de oras.

Pantofii argintii se afla printre optiunile care pot duce un look spre zona glam, dar pot reprezenta totodata un accent trendy intr-o tinuta casual. Iar modelele care ne stau la dispozitie variaza de la cele elegante cu toc subtire, pretate unei rochii mini sau midi de seara, pana la modele cu toc gros, jos sau cu talpa plata. Asa cum exemplifica Narciso Rodriguez, pantofii argintii cu talpa plata si toc jos pot completa o tinuta moderna cu rochii alb-negru midi, vaporoase si intr-o croiala asimetrica si cat mai atipica.

pantofi-argintii-giambattista-valli  pantofi-argintii-prabal

pantofi-argintii-rodriguez  pantofi-argintii-trussardi

De la glam la feminitate este doar un pas, iar acesta se numete simplu imprimeu floral. Astfel ca pantofii cu imprimeu, broderie sau aplicatii florale au devenit o marca a unui look feminin. Daca imprimeul este multicolor, este indicat ca tinuta la care ii purtam sa fie uni, intr-una dintre culorile pantofului. Pentru un stil modern prin excelenta, Olivia Palermo demonstreaza cum pantofii cu imprimeu pot fi purtati cu doua culori si doua tipuri de imprimeu, folosindu-ne de jocul layerelor.

pantofi-print-floral-dolce  pantofi-print-floral-van-noten pantofi-print-floral-erdem  pantofi-print-floral-olivia

Chiar daca pantofii cu toc sunt considerati reprezentativi pentru outfituri feminine, designerii exemplifica cele mai usoare moduri de a aduce accente feminine look-ului creat si prin pantofii cu talpa plata. Modelele cu varf ascutit precum cele Dior sau Trussardi pluseaza prin eleganta simplitatii, permitandu-ne sa ii integram in tinute casual de zi, dar si in outfituri de birou.

sandale-alexander  sandale-dries pantofi-varf-ascutit-dior  varf-ascutit-marni

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.