Pantalonii care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba!

In sezonul cald, pantalonul nu mai reprezinta doar o piesa usor de integrat in orice context, ci si un articol vestimentar care trebuie sa ofere confort si sa exprime diverse predilectii stilistice. Din acest motiv, modelele sunt dintre cele mai diverse, accentueaza atuurile fiecarei siluete prin croiul care ii descriu, iar predilectia spre modelele ample este exprimata clar de designeri prin prezentarile de moda.

Pantalonii palazzo sunt hitul stilistic al verii, un model cu o croiala ampla si, de cele mai multe ori, de o lungime care ascunde in intregime pantofii. Croiul larg avantajeaza mai ales persoanele care vor sa mascheze partea de jos a siluetei, dar si pe cele care doresc sa isi accentueze, prin contrast, talia.

Pentru un look office cu tente clasice, elegante, ii putem purta cu bluze pe corp cu terminatia ascunsa sub talia pantalonului, dar si cu topuri peplum, atat timp cat folosim o centura pentru accentuarea taliei. Carolina Herrera ofera un astfel de exemplu printr-o combinatie chic black&white.

Pentru un look classy de oras, talia inalta a acestora ne permite sa ii purtam cu bluze scurte, in cele mai diversificare abordari stilistice.

pantaloni-palazzo  pantaloni-palazzo

pantaloni-palazzo  pantaloni-palazzo

Panatalonii culottes sunt, in esenta, varianta 3/4 a pantalonilor palazzo. Ce ne permite in plus acest model este un joc de stiluri si de culori prin incaltamintea aleasa, aceasta definind directia stilistica. De exemplu, o pereche de culottes bej, intr-un material usor rigid poate fi asortata usor cu o pereche de sandale cu platfoma pentru un outfit casual chic. Un material mai fin, insa, atrage dupa sine necesitatea de a accesoriza cu o pereche de pantofi cu toc subtire. Un plus al modelului este dezgolirea gleznei, un detaliu care combinat cu o pereche de pantofi nude poate oferi iluzia unei siluete mai inalte.

pantaloni-culottes  pantaloni-culottes

pantaloni-culottes  pantaloni-culottes

Pantalonii cu dungi verticale sunt un must-have al acestui sezon si promite sa nu parareasca prea curand trendurile. Pentru a obtine o tinuta glam, moderna si sofisticata, putem imbina printurile prin asortarea cu o bluza sau un sacou cu imprimeu floral, asa cum sugereaza fashion iconul Olivia Palermo. Trussardi recomanda modelele cu tente clasice, bleumarin, purtate cu sacouri in acelasi model si o curea intr-o culoare contrastanta pentru a delimita cele doua piese, evidentiind astfel talia.

pantaloni-dungi  pantaloni-dungi pantaloni-dungi  pantaloni-dungi

Pantalonii cu talie inalta au monopolizat trendurile ultimelor sezoane, insa de data aceasta aduc un element nou: talia cat mai decorata. Poate fi vorba despre un model cu un cordon sau cu snururi in talie, asa cum exemplifica actrita Jessica Alba. Iar podiumurile abunda, de asemenea, in astfel de modele care propun aplicatii in talie sau curele in culori contrastante. Pentru a sublinia si mai mult aceste detalii, topurile scurte in genul celor propuse de Isabel Marant sunt o solutie chic, ideala atat pentru un look de zi cat si pentru unul de seara.

pantaloni-talie-inalta-jessica  pantaloni-talie-inalta pantaloni-talie-inalta  pantaloni-talie-inalta-marant

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.