Office, casual sau elegant? Acestea sunt fustele care bifeaza toate stilurile chic!

Dintre piesele care ne compun garderoba, cele care ne flateaza silueta si stilul se afla de fiecare data in topul celor mai iubite. Un alt criteriu la fel de important, insa, este si varietatea tinutelor pe care le pot compune. Urmand regulile nescrise ale modei, articolul vestimentar ideal este acela care poate ajuta la schitarea a cel putin trei outfituri. Iar daca acestea bifeaza totodata stiluri diferite, stim cu siguranta ca alegerea este cea corecta.

Pentru sezonul primavara vara 2018, fustele isi asigura statutul de must have in garderoba, iar cateva dintre cele mai chic modele promit look-uri care ne avantajeaza atat la serviciu, cat si la evenimente classy sau casual.

Fusta midi ampla, un model care pastreaza accentele vintage in cele mai moderne tinute, aduce o nota feminina in orice context alegem sa o purtam. Pentru un stil elegant, o camasa uni dintr-un material fin, pantofii cu toc si bijuteriile fine completeaza tinuta dorita, in timp ce bluzele casual, balerinii si accesorii precum palariile si esarfele ajuta la compunerea unor outfituri de zi, casual si relaxate.

Pentru o zi la birou, o bluza uni pe corp si pantofii cu toc si varf ascutit sunt piesele care completeaza tinuta business, plusand prin avantajele unui astfel de model: talia inalta a fustei creeaza iluzia unei siluete mai inalte, in timp ce croiul in A avantajeaza siluetele triunghi inversat (umeri lati, solduri inguste).

fusta-ampla-midi  fusta-ampla-midi

fusta-ampla-midi-office  fusta-ampla-midi

Daca prima impresie imprimata de fustele de velur este una care vizeaza evenimentele high class, moda si tendintele din 2018 ne propune noi directii stilistice. Alegand un model cu talie inalta si un top colorat, intr-un croi relaxat, obtinem o tinuta casual de oras in care gentile mici si pantofii casual sport sunt detaliile care dau personalitate look-ului afisat.

Acelasi model de fusta alaturi de o bluza semi transparenta, o geanta mini si clasicii stiletto aduce in prim plan un look sofisticat, un accent imprimat si in stilul business. Pentru a compune un stil office, fusta neagra din velur si o bluza sau o camasa intr-o culoare mai deschisa echilibreaza perfect accentele elegante cu cele business, accesoriile alese fiind cele care accentueaza stilul ales: o pereche de stiletto, mult iubitii balerini cu varf ascutit, sau mocasinii care si-au asigurat deja pozitia de varf printre cele mai populare accesorii ale lui 2018?

fusta-midi-velur  fusta-midi-velur

fusta-midi-velur  fusta-midi-velur-sense

O tinuta colorata promite o zi pe masura, iar violetul este in acest an culoarea care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba. O fusta violet cu talie inalta si un croi conic poate creea multiple tinute, iar outfiturile classy, cu topuri florale, satinate si coliere statement se afla printre cele mai usor de obtinut si de afisat intr-un context glam.

Pentru un contrast de efect, fusta violet dintr-un material mai gros si topul basic cu mesaj sunt doua piese care accentueaza un stil urban de inspiratie frantuzeasca, stil pe care il putem completa cu jachete casual si bijuterii subtile, dar care va transmite acelasi mesaj casual chic si fara ajutorul accesoriilor.

Cu o lungime pana la genunchi si cu o curea in talie, fusta violet poate fi una dintre cele mai inspirate optiuni pentru un look business, alaturi de o bluza neagra pe corp sau o camasa ampla dintr-un material fin. Pentru a accentua si mai mult linia feminina a acestui model, dar si linia siluetei, pantofii cu toc subtire devin un accesoriu la care putem apela cu incredere, iar alegerea unui model cu varf ascutit si detalii transparente va clasa instant tinuta in topul celor mai moderne, mai chic si mai pline de personalitate.

fusta-midi-violet  fusta-midi-violet

fusta-violet-office  fusta-violet-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.