Ochelarii de soare – accesoriul zilelor calde

Daca primele zile de vara erau destinate in anii trecuti cumparaturilor pentru sezonul estival, anul acesta pare-se ca trebuie sa grabim demersurile. Si cu ce altceva sa incepem daca nu cu mult iubitii ochelari de soare?

O necesitate pentru a ne proteja vederea, o placere datorita impactului pe care il pot avea asupra intregii tinute, dar, inainte de toate, o alegere. Ce alegem, deci, atunci cand intentionam sa cumparam o noua pereche de ochelari? Un model modern, o tusa vintage, o forma care sa ne complimenteze trasaturile? Indiferent de ceea ce urmarim si de ierarhia optiunilor, designerii sunt mai mult decat pregatiti pentru acest sezon.

Daca te atrag modelele extravagante, Fendi si Carolina Herrera recomanda o combinatie originala intre ramele rotunde si modelele atat de feminine cat-eye, uni sau cu imprimeuri. Iar faptul ca le putem purta la tinute clasice, elegante si feminine este un plus. Marni continua lista celor care ne incurajeaza sa alegem ineditul, recomandand perechi oversized cu forme iregulate, asortate culorilor tari si bijuteriilor statement.

fendi carolina herrera marni fendi

Culorile raman in continuare un must! Chanel ne invata cum sa asortam nuantele pieselor vestimentare cu cele puternice ale ochelarilor, luand ca exemplu perechi oversized, fara rama, in timp ce Gucci prefera sa pastreze o singura culoare pe care sa o imparta intre tinuta si ochelarii aviator inca atat de IN. Giambatista Valli merge mai departe de atat, jucandu-se cu formele ochelarilor, fara a omite, insa, importanta asortarii culorilor.

chanel gucci giamba

Formele masive se aliaza cu diverse subtrenduri pentru efecte maxime. Michael Kors patreaza modelul animal print in atentia fashionistelor, in timp ce Gucci combina ramele patrate cu tuse vintage si tinute colorate. Nuantele de bej-maro raman, insa, alegerea cea mai precauta, asa cum exemplifica Rochas si Fendi.

michael kors gucci mare.gucci2 rochas retro

Notele florale sunt mereu un prilej de inseninare, fie ca vorbim despre un parfum, un imprimeu sau de ochelarii D&G cu aplicatii. Iar stilurile versatile carora ii alatura sunt imposibil de privit cu indiferenta. Putem opta pentru aplicatii alb-galben asortate unui stil classy-chic, colorate sau in nuante suave subliniate de esarfe fine. Formal, vesel sau diafan? Dolce & Gabbana are raspunsul perfect pentru toate asteptarile si pentru toate preferintele.

dg dg dg

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.