O fusta midi – trei stiluri diferite!

In fiecare sezon exista o piesa de rezistenta in garderoba fiecareia dintre noi care ne poate ajuta sa depasim orice impas stilistic. Si ce anume ii ofera aceasta caracteristica? Faptul ca poate fi cu usurinta integrata in tinute cat mai diferite.

Iar daca in sezoanele de tranzitie si in timpul iernii aceasta piesa este, de cele mai multe ori, o pereche de jeansi, sau chiar un accesoriu, vara ne referim, cu siguranta, la fusta midi intr-o culoare deschisa.

O fusta midi bej, de exemplu, este ideala pentru un look relaxat de oras, iar asortarea cu o camasa bleu care ii accentueaza nuanta este una dintre cele mai sigure optiuni. Tricourile pe corp sunt o varianta de asortare la fel de chic, iar pentru un outfit casual incaltamintea poate varia de la sandale cu toc gros la cele cu talpa plata. Desigur, in sezonul rece putem pastra stilul relaxat prin adaugarea unui cardigan scurt sau a unei jachete crop din material textil.

fusta-midi-casual-chic  fusta-midi-casual-sarah-jessica-parker

fusta-midi-casual-chic  fusta-midi-casual-chic

Pentru tuse elegante, croiul si materialul devin extrem de importante. Un top scurt poate ajuta la obtinerea unui stil classy daca acesta are terminatiile valurite, daca este realizat dintr-un material fin sau daca este vorba despre un model cu broderie. Albul este, de asemenea, o varianta demna de luat in considerare. Un top simplu alb intr-un croi pe care l-am considera casual poate aduce aceeasi nota subtila de eleganta daca accesorizarea vizeaza o pereche de sandale cu toc si o geanta mini.

In sezonul de tranzitie, o bluza scurta din casmir si un colier fin creeaza un look elegant, feminin, iar pantofii cu toc si varf ascutit completeaza perfect outfitul.

fusta-midi-casual-chic  fusta-midi-casual-chic

fusta-midi-casual-chic  fusta-midi-casual-chic

O tinuta office, in stilul clasic, recomanda sa purtam fusta midi bej cu o camasa alba si pantofi cu toc, in stilul Victoriei Beckham. Camasile fara maneci sunt o varianta mai feminina, iar accentuarea taliei printr-o curea maro pluseaza printr-o nota moderna.

Pentru un accent de personalitate putem aduce o nota de culoare printr-o esarfa sau printr-o geanta colorata. In sezonul racoros, jachetele scurte sunt printre posibilitatile optime de asortare. Daca discutam, insa, despre o jacheta mai lunga, este esential sa nu uitam de sublinierea taliei cu un brau sau o curea si purtarea jachetei descheiate.

fusta-midi-casual-chic  fusta-midi-beckham

fusta-midi-eva-mendes  fusta-midi-plisata-sense

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.