Noutati Sense toamna 2018

Toamna este anotimpul culorilor calde, al tonurilor de portocaliu, burgundy, verde stins, marouri si crem, inspirate din cromatica fantastica a naturii. Am creat pentru Sense o colectie ampla, din care  poti alege outfit-uri casual sau elegante, in functie de stilul tau preferat.

Gradina Botanica 9 octombrie-0090d

Rochia este piesa vestimentara de baza in colectie si vei aprecia atat modelele uni, cu linii precise, dar si rochiile imprimate, cu motive florale sau geometrice stilizate. Lungimile variaza iar formele sunt diferite. Pentru fiecare model, realizam 2 mostre, una marimea 36 si una marimea 40, inainte de a produce seria finala, astfel incat vei remarca croiul  atent studiat, indiferent de model.  Mai mult, in moda ultimilor ani, nu se mai vorbeste doar de o tendinta sau doua, avem o varietate de trenduri la dispozitie, deoarece nu suntem la fel si apreciem o gama larga de variante.

 

a

 

Gradina Botanica 9 octombrie-0347o

Motivele baroque sunt elegante si au acea amprenta de nota vintage, care este placuta multor femei. Nuantele de verde petrol se combina armonios cu violetul stins, in timp ce accentele mustar invioreaza compozitia. Rochiile cu semiclos sau clos in partea de jos sunt preferatele mele deoarece evidentiaza talia si bustul, dar nu iti dau senzatia de incorsetare, fiind chiar o varianta buna si pentru soldurile nu tocmai inguste.

c

Violetul intens sau stins, lila-ul delicat si griul luminos sunt accente importante in noua colectie Sense. Poti alege atat rochia imprimata, cardiganul cu top tricotat, bluza imprimata cu tuseu silky sau fusta uni, viu colorata.

landscape oct 1

Toamna este perioada cand ne plac plimbarile lungi si ce stil poate fi mai interesant decat casual elegant, potrivit pentru serviciu dar si in orele de dupa terminarea programului, cand vrei sa te bucuri de frumusetea naturii si de lumina speciala a toamnei.

Gradina Botanica 9 octombrie-0146h

Tricotajele sunt un plus al colectiilor Sense, fiind produse in fabrica Smirodava, cu o activitate neintrerupta din anul 1977. Noutatea toamnei sunt produsele cu casmir, fir premium, varful de lance in industria tricotajelor. Poti purta tricotaje si la serviciu, cu fuste conice sau in A, dress negru mat si pantofi/ ghete cu toc sau la pantaloni din stofa.

d

Gradina Botanica 9 octombrie-0072b

Ocrul mustar este o  culoare pe care ti-o recomand in orice sezon. In aceasta toamna, am desenat rochii uni cu accente negre dar si bluze imprimate, in compozitii picturale deosebite. Nuanta nu ingrasa optic, este eleganta si se potriveste unor siluete dintre cele mai variate. Am adus in colectia noua Sense un aer retro, inspirat din moda anilor ’70, dar adaptat vremurilor noastre.

e

Daca iti plac motivele florale micute, poti alege bluzele  imprimate sau fustele jaquard, pe care le poti purta si combinate, in armonie cu natura.

Gradina Botanica 9 octombrie-0183g

In schimb, daca te inspira florile mari, de un maxim impact vizual, m-am gandit sa iti ofer atat varianta spanish style, cambrata pe corp si cu volane din voal, dar si modelul clasic in A, cu maneci evazate si repere constrast din voal uni.

f

landscape oct 2

Paltonul cu lana, atemporal si elegant, este tipul de item pe care il consider un must have intr-o garderoba de toamna inteligent construita. Culorile sunt basice (gri, bej, negru) dar si  mustar intens. Linia sezonului este usor retro, lungimea fiind potrivita atat la rochii cat si la pantaloni.

Gradina Botanica 9 octombrie-0231l

Materialele si firele colectiei sunt importate din Italia, Franta sau Spania, calitatea fiind reperul principal al alegerilor noastre. Gradina Botanica 9 octombrie-0013 a

Urmareste noutatile Sense pe site-ul http://www.fashionsense.ro sau descopera colectia in reteaua proprie de magazine. Alege moda romaneasca de calitate si investeste in produsele create in Romania, cu operatori romani!

No Comments Yet

Comments are closed