Noua dependenta a designerilor: rozul pal

Blush, roz pal sau roz pastel: acestia sunt doar cativa dintre termenii care descriu tendintele cromatice ale urmatorului sezon. Iar designerii nu se tem sa foloseasca la maximum nuantele vedeta.

Valentino, Jasin Wu si Gucci au decis fara retineri ca rozul pal si materialele fine aduc eleganta la apogeu. Pentru a sublinia efectul, dantela, satinul, broderiile, transparentele si volanele compun backgroundul ideal pentru o tinuta feminina 100%. Niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Talia este subliniata prin panglici fine sau prin croiala rochiei, bretelele sunt subtiri, iar rochiile Gucci readuc pe catwalk sublimul croiurilor regale.

Valentino-2016 jasin-wu gucci-2016 rochie-roz-fashionsense

Nici accentele office sau cele clasice nu sunt omise din tendinte. Iar daca bejul, albul si negrul pareau sa fie culorile de baza pentru aceste tipuri de tinute, designerii ne prezinta noi variante cromatice. Prin prezentarile Bottega Veneta si Elie Saab aflam cum putem compune cel mai bine o tinuta eleganta, de birou, in nuante de roz. Pantalonii drepti la dunga, fusta cu pliuri si trenciul cu guler clasic sunt cateva dintre sugestiile oferite.

Bottega-Veneta-Resort Elie-Saabrochie-roz-fashionsense  fusta-roz-fashionsense

Iar daca putem introduce rozul in outfiturile de birou, cele urbane sunt cu atat mai permisive; un adevarat festin de stiluri si accesorizari cuprinzand un intreg repertoriu in nuante blush: de la fustele mini Dior cu pliuri la jachetele cu revere si corsetele Balmain. Detaliile Chanel vorbesc de la sine si exemplifica perfect feminitatea nuantelor pale de roz.

Christian-Dior-Spring-2016 Balmain chanel-fall-16 Chanel-Fall-2016bluza-fashionsense rochie-fashionsense

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.