Noua colectie Sense Primavara Vara 2019

colectia sense 2019

In noul sezon Sense iti aduce in garderoba un plus de culoare si creativitate. Din materiale foarte calitative, noua colectie are liniile fin trasate, cu o deosebita atentie pentru detalii si croiuri aparent simple. Moda ultimilor ani a adus in vestimentatia feminina o adevarata tendinta pentru haine lejere, dar feminine, fara incorsetari rigide. Sense s-a adaptat acestor cerinte, studierea tendintelor fiind o regula principala in conceptul unei colectii.

Andreea Tincu, designerulul marcii, a desenat o colectie ampla, complexa, pe de o parte influentata de un stil usor masculin, de altfel unul dintre preferatele designerului, si pe alta parte, influentata de moda anilor ’70, cu rochii in A, delicate si comode.

Iti vor placea culorile vii ale colectiei,  colectie ce poate fi descoperita treptat, pe tot parcursul sezonului,  in reteaua de magazine Sense  si in shop-ul online www.fashionsense.ro. Este o linie tinereasca,  dar care poate fi purtata si de doamne mature, sigure pe ele si cu dorinta de a se reinventa vestimentar.

 

Designerul iti recomanda sa experimentezi modele si culori noi, sa probezi cat mai multe variante, inainte de a decide ca doar albastrul inchis sau negrul sunt potrivite pentru tine.

Rozul fuchsia, atat in accente, cat si in tinute block color, este o culoare vivace, care iti induce o stare de optimism si energie. Mai mult decat atat, este culoarea pe care o poate purta orice persoana, indiferent de tipul de ten.

 

Galbenul ocru este una dintre cele mai importante culori in noul sezon. Este o nuanta solara, calda, desemnata de Institutul Pantone drept una dintre culorile principale ale primaverii 2019. O poti combina cu bleumarin, roz pudrat, alb sau chiar ton in ton, cu diferente de nuanta.

Pe langa culorile vii, Sense iti propune si materiale inovative, excelente pentru purtat, gen cupro, un material natural, care nu necesita obligatoriu captuseala, deoarece este foarte placut pe piele, eco-frindly.

Vascoza, un material obligatoriu in sezonul cald, obtinut din celuloza naturala, este rezistenta si are un luciu matasos, fiind in topul preferintelor fashionistelor din lumea intreaga.

Camasile lungi, rochii-camasa, pot fi purtate atat ca piese separate, cat si in combinatii cu pantaloni chino sau skinny. Dungile nu lipsesc din noua colectie, iar imprimeurile florale te cuceresc prin grafica lor vie, intr-o cromatica fresh, primavaratica.

Tot cu gandul la primavara te vor duce si rochiile din bumbac matasos, in nuante delicate, peach, menta sau roz.

Le poti purta atat la serviciu, cat si in timpul liber, doar cu o accesorizare diferita. Formele din noua colectie Sense sunt extrem de variate, astfel incat poti alege atat variante usor oversized, evazate, cat si forme pe langa corp.

Universul Sense este gandit pentru femei care apreciaza si iubesc moda casual chic, colectiile fiind impartite pe teme de inspiratie diverse, cu o adresabilitate de varsta generoasa. Din luna martie te invitam sa il descoperi si in noul magazin din Bucuresti, strada Thomas Masaryk nr.2.

 

No Comments Yet

Comments are closed